Οι συμβουλές που θα έδινε ο Γιάννης Βαρδής στον 20χρονο εαυτό του
«Σίγουρα θα έκοβα πιο νωρίς τα μαλλιά μου».
Ο γνωστός ερμηνευτής, Γιάννης Βαρδής σε μια εξομολογητική συνέντευξη, αποκαλύπτει τι θα έλεγε στον εαυτό του όταν ήταν στην αρχή της καριέρας του.
«Βλέποντας τον εαυτό μου όταν ήταν 20 ετών, βλέπω ένα παιδί με φοβερή συστολή, πολύ ντροπαλό, ταγμένο σε αυτό που κάνει. Ανέβαινα πάνω στην σκηνή και ήμουν ένα με το σταντ, λες και το είχα καταπιεί. Καμία κίνηση, κανένα βλέμμα ζούσα στον κόσμο μου».
Όπως λέει ο ίδιος:
«Για ένα αρκετό μεγάλο διάστημα δεν το ζούσα, δεν μπορούσα να αφεθώ, να απολαύσω τη μουσική τα τραγούδια τον κόσμο. Θα έλεγα στον εαυτό μου τον 20χρονο λιγότερη συστολή, απελευθερώσου, ζήσε αυτό που εισπράττεις από τον κόσμο και σίγουρα θα έκοβα πιο νωρίς τα μαλλιά μου».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
Η μοναδική σχέση με τον πατέρα του
Ο Γιάννης Βαρδής είχε μιλήσει στο παρελθόν στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», όπου μεταξύ άλλων περιέγραψε μία συγκινητική στιγμή που πάντα θα θυμάται:
«Θυμάμαι την πρώτη φορά που τραγούδησα στον πατέρα μου, έφυγε συγκινημένος και με άφησε σύξυλο στον καναπέ. Ο πατέρας μου έδειχνε τα συναισθήματα του με πράξεις δεν έλεγε εύκολα ‘σ ‘αγαπώ’. Σε μια απονομή δίσκου ενώ τραγουδούσα μου είπε από μακριά ‘σ’αγαπώ’, ενώ τραγουδούσα, ήταν σοκαριστικό. Έχω δει πολλές φορές στα όνειρά μου τον μπαμπά μου, μου έχει πει ‘τέλειωνε… βάλε τα πράγματα στην θέση τους’ και δεν μπορώ να το μεταφράσω», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.
- «Ανάσες» στο εμπόριο: Ποιοι κέρδισαν στη μάχη του εορταστικού τζίρου
- Ουκρανία: «Οι επόμενες εβδομάδες θα δείξουν…» – Τα βασικά συμπεράσματα από τη συνάντηση Τραμπ με Ζελένσκι
- «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν»: Το νέο έργο του Ανέστη Αζά, στο Θέατρο Προσκήνιο
- Νεκρός εντοπίστηκε ένας εκ των τεσσάρων αγνοουμένων μεταναστών στη Σάμο
- Αρκάς: Η καλημέρα της τελευταίας εβδομάδας του χρόνου
- Η Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ ξεμπροστιάζει την κυβέρνηση παύει να προβάλλεται, αγρότες που δεν υποκύπτουν διαβάλλονται, το Μαξίμου άρχισε να πανικοβάλλεται
- Μείνε fit και στις γιορτές: Η προπόνηση που κάνει τη διαφορά
- Τραγωδία στην Ινδονησία: 16 νεκροί από πυρκαγιά σε οίκο ευγηρίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)


















![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [28.12.2025 – 03.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/258691ff-cb66-48ba-85f7-5886235b21be-315x220.jpeg)






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jerry-zhang-1mBXWoGoI-s-unsplash-315x220.jpg)















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442