Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε επίσης στην εμφάνιση του Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ τόνισε πως οι Ερυθρόλευκοι είναι μια σοβαρή ομάδα και θα το δείξει μέχρι το τέλος.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:
Για το ματς: «Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στην ομάδα και στον κόσμο μετά από 2 ήττες στην Ισπανία. Έχουμε απουσίες που όλοι ξέρουν πόσο σημαντικές είναι για εμάς. Είχαμε ένα πρέπει σήμερα. Καλύψαμε την απουσία του Φαλ με τον Μιλουτίνοφ, που είχε 20 πόντους και 20 ριμπάουντ, κάτι που δεν είναι συνηθισμένο στις μέρες μας».
Για το πρόσωπο που έδειξε ο Ολυμπιακός: «Δεν πιστεύω ότι κάποιος αμφιβάλλει ότι έχουμε μία σοβαρή ομάδα και αυτό θα το δείξουμε μέχρι το τέλος».
Κάτας: «Κάναμε αρκετά λάθη, άξιζε την νίκη ο Ολυμπιακός»
Στα αρκετά λάθη στα οποία υπέπεσε η ομάδα του στάθηκε ο τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Όντεντ Κάτας έπειτα από την ήττα κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Euroleague.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Δεν καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο και είναι κάτι που δεν μπορείς να το κάνεις κόντρα σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κάπως καλύτεροι, αλλά κάναμε λάθη και ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη».
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ήττα-σοκ και νέα γκέλα ολκής για τη θλιβερή Λίβερπουλ, έχασε δίκαια 2-1 από την ουραγό Γουλβς στο «Μολινό», μετά από μια ακόμη αποκαρδιωτική φετινή εμφάνιση.
Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε κόντρα στην Ατλέτικο προηγήθηκε με 3-0, αλλά δεν πέτυχε την ολική ανατροπή, με τους Ροχιμπλάνκος να περνούν στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου χάρη στο 4-0 του πρώτου ματς.
Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», νίκησε με 3-0 τη Γεωργία κι έκανε ιδανική εκκίνηση στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2027.
Με κορυφαίο τον Ζάλανκι που έβαλε 7 γκολ, ο Ολυμπιακός πάλεψε στην έδρα της πανίσχυρης Νόβι αλλά τελικά ηττήθηκε στην πρεμιέρα της φάσης των «8» του Len Champions League.