Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παπαπέτρου για Παρτίζαν: «Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί»

Παπαπέτρου για Παρτίζαν: «Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Παρτίζαν.

«Πολύ κομβικό και σημαντικό», χαρακτήρισε το επικείμενο παιχνίδι του Παναθηναϊκού απέναντι στην Παρτίζαν, για την 22η αγωνιστική της Euroleague, ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο Έλληνας φόργουορντ αναφέρθηκε στο ματς με τους Σέρβους, στη δική του αγωνιστική κατάσταση, αλλά και στον… Ολυμπιακό που πλησιάζει.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Ιωάννης Παπαπέτρου:

Για το ματς με την Παρτίζαν: «Δεν υπάρχουν προσωπικά στο μπάσκετ. Πέρσι έπαιζα στην Παρτίζαν τώρα είμαι και πάλι στον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι υγιής και παίζω. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πολύ κομβικό και σημαντικό για εμάς. Η Παρτίζαν είναι μια πολύ μαχητική ομάδα.

Παίζει σαν ομάδα. Έχει πολλούς καλούς και επικίνδυνους παίκτες. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Αν βρει ρυθμό η Παρτίζαν μπορεί να κάνει φοβερά σερί. Πρέπει να το ελέγξουμε αυτό. Αν είμαστε σωστοί αμυντικά θα πάει καλά για εμάς το ματς».

Για τον αν σκέφτονται το ματς με τον Ολυμπιακό: « Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αγώνα με την Παρτιζάν. Βλέπουμε ένα-ένα τα ματς. Έτσι είναι η ζωή. Δε μας… παίρνει να σκεφτούμε τον Ολυμπιακό».

Για τη δική του κατάσταση: «Είναι ένας αγώνας δρόμου. Πρώτη φορά στην καριέρα μου χάνω το πρώτο μισό της σεζόν. Είναι περίεργο. Παλεύεις συνέχεια και με πολλές καταστάσεις. Ειδικά μετά από ένα τέτοιο χειρουργείο στο πόδι που καλά καλά δε μπορείς να πατήσεις. Νιώθω πολύ καλά. Δε μπορώ να κερδίσω τον χρόνο. Υπάρχει ένα στάδιο μετάβασης. Αλλά νιώθω πάρα πολύ καλά».

Sports in

Ελ Αραμπί: «Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες»

Ο Μαροκινός επιθετικός εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024