Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αταμάν: «Αν σκεφτόμαστε πως θα κάνουμε πάρτι, θα είναι καταστροφικό»

Αταμάν: «Αν σκεφτόμαστε πως θα κάνουμε πάρτι, θα είναι καταστροφικό»

Ο Εργκίν Αταμάν έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Παρτίζαν.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Παρτίζαν στο ΟΑΚΑ για την 22η αγωνιστική της Euroleague, θέλοντας να συνεχίσει τις πολύ καλές του εμφανίσεις.

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για το ματς, τονίζοντας πως αν οι παίκτες σκέφτονται ότι θα κάνουν… πάρτι απέναντι στους Σέρβους θα είναι το χειρότερο.

Παράλληλα στάθηκε στις απουσίες των ομάδων, αλλά και στον κόσμο του «τριφυλλιού».

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

Για το αν το παιχνίδι με την Παρτίζαν θα είναι ένα νέο… πάρτι για το «τριφύλλι»: «Το χειρότερο που μπορούμε να πούμε είναι κάτι για «πάρτι». Μετά το ματς με την Μονακό, όλη την εβδομάδα, δεν δουλέψαμε καλά. Είχαμε τραυματίες και άρρωστους, δεν είμαστε έτοιμοι για αυτό το ματς. Το χειρότερο είναι να αντιμετωπίζουμε τα ματς σαν «πάρτι» πριν τα κερδίσουμε.

Ίσως είμαστε σε καλή θέση, αλλά υπάρχουν ακόμα 13 ματς που πρέπει να νικήσουμε. Το αυριανό παιχνίδι θα είναι πολύ σκληρό. Η Παρτίζαν είναι μια πειθαρχημένη ομάδα, που παλεύει σε κάθε ματς. Στο Βελιγράδι μας κέρδισαν, ενώ ήταν στο -10 στο φινάλε. Αν σκεφτόμαστε πως θα κάνουμε «πάρτι», όπως σκέφτονται οι παίκτες μου όλη την εβδομάδα, θα είναι καταστροφικό».

Για το αν η απουσία του Κέβιν Πάντερ αλλάζει το αμυντικό πλάνο της ομάδας του: «Έχουμε και εμείς πολλές απουσίες. Δεν έχει σημασία αν έχει μια απουσία η Παρτίζαν, έχουμε και εμείς τις δικές μας και είναι πολλές».

Για το αν υπάρχουν νέες απουσίες πλην των Λούκα Βιλντόζα, Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι και Λευτέρη Μαντζούκα: «Ναι, ο Κώστας Αντετοκούνμπο ήταν άρρωστος έξι μέρες. Δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμος να παίξει αύριο ή όχι. Επίσης, ο Ματίας Λεσόρ όλη την εβδομάδα είχε πρόβλημα στην μέση. Μόνο σήμερα προπονήθηκε κανονικά. Είναι μεγάλο πρόβλημα.

Δεν έχουμε προετοιμαστεί καλά για αυτό το παιχνίδι, αυτή είναι η πραγματικότητα για εμάς. Φυσικά, θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας. Θα μας δώσει ενέργεια. Αυτό είναι το μόνο θετικό. Ελπίζω πως οι παίκτες με αυτή την ενέργεια θα έχουν ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο, γιατί δεν είδα καλή ενέργεια και καλό κίνητρο αυτή την εβδομάδα στο γήπεδο».

Για το αν τα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ είναι «must win»: «Κάθε παιχνίδι στο ΟΑΚΑ έχει ένα «πρέπει», ειδικά για τον στόχο της πρώτης τετράδας. Από την Παρτιζάν χάσαμε στον Α’ Γύρο και το αυριανό ματς είναι «must». Αν χάσουμε δυο φορές από την ίδια ομάδα θα είναι καταστροφικό, θα υποστούμε βαθμολογική ζημιά».

Για το τι είδους παιχνίδι περιμένει: «Όλα ξεκινούν από την άμυνα. Όμως, το πιο σημαντικό είναι να είμαστε πνευματικά έτοιμοι. Προσπάθησα να προετοιμάσω τους παίκτες μου. Δυστυχώς, όμως, πρώτη φορά μιλάω για αυτό, δεν είδα την ομάδα μου αυτή την εβδομάδα να προετοιμάζεται κατάλληλα. Ελπίζω πως ο κόσμος θα μας βοηθήσει».

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024