Ο Λιβάι Γκαρσία ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για την ΑΕΚ στην άνετη επικράτηση επί του Βόλου με σκορ 3-0 για τη Superleague.
Ο επιθετικός της «Ένωσης» κατάφερε να πετύχει δύο γκολ και να κάνει δυναμικό ξεκίνημα στο 2024, σφραγίζοντας παράλληλα και το ποδαρικό με το δεξί για τους «κιτρινόμαυρους» στο νέο έτος.
Δικαίως αναδείχθηκε και MVP της αναμέτρησης, παραλαμβάνοντας το βραβείο του μπροστά στην κάμερα του AEK TV και δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη.
Το μήνυμα του Λιβάι Γκαρσία
«Ευχαριστώ που με ψηφίσατε. Ξεκινήσμε τη χρονιά με θετικό πρόσημο. Πάμε», δήλωσε ο Γκαρσία μπροστά στην κάμερα του επίσημου καναλιού της ΑΕΚ.
Με γκολ λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90', η Κρίσταλ Πάλας πέρασε από την έδρα της Φούλαμ και πήρε το τοπικό ντέρμπι του Λονδίνου (2-1), «πατώντας» έτσι την πρώτη τετράδα της Premier League.