Τέλος στην ταλαιπωρία των επιβατών λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη έβαλαν μόνοι τους οι πολίτες, καθώς μετακίνησαν ένα αυτοκίνητο για να μπορέσει να συνεχίζει το δρομολόγιό του το όχημα.
Συγκεκριμένα το λεωφορείο της γραμμής 20 του ΟΑΣΘ είχε μπλοκάρει επειδή ένα αυτοκίνητο είχε παρκάρει πάνω στη στροφή στην περιοχή των Αμπελοκήπων, με αποτέλεσμα το μεγάλο όχημα να μην μπορεί να συνεχίσει το δρομολόγιό του.
Αφού δεν εμφανιζόταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, τρεις πολίτες αποφάσισαν να δώσουν λύση στο πρόβλημα. Πήραν στα χέρια το αυτοκίνητο προκειμένου να το μετακινήσουν σε σημείο τέτοιο ώστε το μεγάλο όχημα να μπορέσει να στρίψει και να συνεχίζει το δρομολόγιό του.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.