Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Άρη την παραμονή της πρωτοχρονιάς για την Basket League, με την ΚΑΕ να ετοιμάζει μια ξεχωριστή έκπληξη για τους μικρούς φίλους της ομάδας.
Όπως ενημερώνουν σχετικά οι Ερυθρόλευκοι, θα υπάρχουν συγκεκριμένες γωνιές στις θύρες 7, 3 & VIP του ΣΕΦ για τα παιδιά, με πολλά δώρα και ατελείωτο παιχνίδι.
Μια πολύ όμορφη κίνηση από την πειραϊκή ΚΑΕ, που θα δώσει χαρά και δώρα στα μικρά παιδιά που θα βρεθούν στο φαληρικό γήπεδο.
Όλα αυτά στο παιχνίδι με τον Αρη για την Basket League το οποίο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή στις 15:00 (31/12).
Η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:
Πρωτοχρονιά σημαίνει δώρα, αλλά και ατελείωτο παιχνίδι για τους μικρούς μας φίλους!
Σας περιμένουμε στο ΣΕΦ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην αναμέτρηση με τον Άρη (31/12, 15:00), καθώς η δράση δεν θα είναι έντονη μόνο εντός παρκέ, αλλά και έξω από αυτό!
Στις Θύρας 7, 3 & VIP θα σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις, αλλά και φουσκωτά-έκπληξη για παιδιά κάθε ηλικίας.
Πιο συγκεκριμένα:
AIR TRACK ARENA ΓΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΚΑΡΦΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΥΡΑ 3
BASKET TIC TAC TOE ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΣΚΟΡΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΘΥΡΑ 7
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΤΣΟΥΛΗΘΡΑ ΣΤΗ ΘΥΡΑ 7
AIR HOCKEY ΣΤΗ VIP
SHOOTING DOUBLE SCOREBOARD ΣΤΗ VIP
ACTIVATIONS & SUPER ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ !
ΚΛΕΙΣΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥΚΑΙ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Με 14/29 τρίποντα και τον Κουλμπόκα να έχει 19 πόντους με 5/5(!), ο Άρης Betsson επικράτησε του Περιστερίου Betsson με 93-75, εξασφαλίζοντας την πρόκρισή του στο Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας.
LIVE: Ελλάδα – Τουρκία. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ελλάδα – Τουρκία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πόλο Ανδρών. Τηλεοπτικά από το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Η Λεβερκούζεν έχασε με 1-0 από τη Χόφενχαϊμ και τον βασικό της τερματοφύλακα με πρόβλημα τραυματισμού, λίγες μέρες πριν τον «τελικό» με τον Ολυμπιακό για το Champions League