Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Viral έχει γίνει από χτες το μαλλί του Αλμπέρτο Μπρινιόλι στα social media, τα οποία μετά το γκολ του γηπεδούχου Ατρόμητου έδειχναν σαν να… ζωντάνεψαν.
Λόγω του αέρα που είχε στο Περιστέρι, το μαλλί του Ιταλού πορτιέρε είχε αποκτήσει δική του… βούληση και είχε σηκωθεί με περίεργο τρόπο, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο στους χρήστες του Twitter.
Αρκετοί λογαριασμοί μάλιστα, βρήκαν έξυπνους τρόπους να σχολιάσουν το γεγονός με ωραίες ατάκες και παραλληλισμούς με γνωστό κουκλάκι.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Γκενκ χρειάστηκε την παράταση για να περάσει στους «16» του Europa League (1-3 κ.δ, 3-3 παρ.). Πρόκριση και για την Μπολόνια (1-0). Δείτε τις ομάδες που προκρίθηκαν.