Αυτά είναι τα ρεκόρ του Αντετοκούνμπο με την φανέλα των Μπακς (vid)
Τα ξημερώματα της Δευτέρας (18/12), οι Μπακς νίκησαν με 128-119 τους Ρόκετς, με τον Γιάννης Αντετοκούνμπο να γίνεται ο κορυφαίος ριμπάουντερ στην ιστορία του οργανισμού.
Τα ξημερώματα της Δευτέρας (18/12), οι Μπακς νίκησαν με 128-119 τους Ρόκετς, στο Fiserv Forum, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πατάει σε ακόμα μία κορυφή, να γίνεται ο κορυφαίος ριμπάουντερ στην ιστορία του οργανισμού και να έχουν πλέον τέσσερα σερί θετικά αποτελέσματα μετά από τον αποκλεισμό τους στα ημιτελικά του In-Season Tournament.
Ο Αντετοκούνμπο γέμισε τη στατιστική του (26 πόντοι, 17 ριμπάουντ, 3 ασίστ σε 39 λεπτά) απέναντι σε έναν αντίπαλο που του έστελνε συνεχώς δεύτερο και τρίτο παίκτη πάνω του.
Πλέον ο Αντετοκούνμπο, είναι πρώτος σε 11 κατηγορίες στατιστικών στοιχείων για τον οργανισμό του Μιλγουόκι και δεν αποκλείεται σύντομα να μεγαλώσει αυτός ο αριθμός, αφού ο σπουδαίος Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, τον ξεπερνά στον αριθμό συνολικών διπόντων. Δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν να τον έχει ξεπεράσει και σε αυτή την κατηγορία.
Αναλυτικά οι «κορυφές» του Αντετοκούνμπο:
1ος σε συμμετοχές
1ος σε λεπτά
1ος σε πόντους
1ος σε συνολικά ριμπάουντ
1ος σε αμυντικά ριμπάουντ
1ος σε ασίστ
1ος σε μπλοκ
1ος σε εκτελεσμένες βολές
1ος σε εύστοχες βολές
1ος σε triple-doubles
1ος σε εύστοχα σουτ
2ος σε εύστοχα δίποντα
3ος σε επιθετικά ριμπάουντ
4ος σε κλεψίματα
7ος σε εύστοχα τρίποντα
Η στατιστική του Αντετοκούνμπο απέναντι στους Ρόκετς:
26 πόντοι
9/19 δίποντα
1/3 τρίποντα
5/11 βολές
17 ριμπάουντ
3 ασίστ
6 λάθη
3 φάουλ
+11 στο +/-
σε 39:10
Θυμηθείτε ξανά τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης με τους Ρόκετς:
Ο Λιονέλ Μέσι αναδείχτηκε πρωταθλητής και στο MLS οδηγώντας την Ίντερ Μαϊάμι στη νίκη επί τους Βανκούβερ, με τον Αργεντινό σούπερ να μη χάνει την ευκαιρία να εκθειάσει τους Τζόρντι Άλμπα και Σέρχιο Μπουσκέτς
Ο Δρ. Patrick Soon-Shiong, μία τεράστια προσωπικότητα του επιστημονικού και ιατρικού χώρου έτρεξε ως Λαμπαδηδρόμος για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Milano Cortina 2026.
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το κρίσιμο ματς με την Καϊράτ και στο αεροδρόμιο έγινε χαμός για τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί – Η τρομερή στιγμή με την υπογραφή memorabilia από τον θρυλικό τελικό του Conference League
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής (7/12) για την Αστάνα, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Καϊράτ, για την 6η αγωνιστική της League Phase του Champions League.