Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντετοκούνμπο: Ήρθε η ώρα για το «Giannis Mentality» (pic, vid)

Αντετοκούνμπο: Ήρθε η ώρα για το «Giannis Mentality» (pic, vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τους 64 πόντους του απέναντι στους Πέισερς πέτυχε ρεκόρ οργανισμού πόντων σε ένα ματς και μας «σύστησε» το δικό του… mentality.

Ασύλληπτα πράγματα έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αφού έβαλε 64 πόντους, με ρεκόρ καριέρας και οργανισμού, οδηγώντας τους Μπακς στο 140-126 επί των Πέισερς.

Λίγες ημέρες μετά από τον ημιτελικό του In-Season Tournament στο Λας Βέγκας, Μπακς και Πέισερς συναντήθηκαν με τον Γιάννη να μην έχει… ξεχάσει την ήττα της ομάδας του που του στέρησε την συμμετοχή του στον μεγάλο τελικό του Λας Βέγκας.

Ο απίθανος Γιάννης Αντετοκούνμπο και η κορυφαία εμφάνιση της καριέρας του

Σε ένα ματς με σύρραξη τόσο εντός, αλλά και τόσο εκτος παρκέ οι Μπακς πήραν μια μικρή… εκδίκηση από τους Πέισερς. Ο Γιάννης πραγματοποίησε ιστορική βραδιά αφού οι 64 πόντοι του (14 ριμπάουντ, 20/25 2π.) είναι οι περισσότεροι από παίκτη του οργανισμού σε ένα παιχνίδι, ξεπερνώντας τους 57 του Μάικλ Ριντ από τον Νοέμβριο του 2006.

Παράλληλα, έχει τους περισσότερους πόντους στη regular season και στα playoffs στην ιστορία των Μπακς συνολικά, αλλά και μεμονωμένα σε ένα παιχνίδι.

Την ίδια ώρα, ο «Greek Freak» έγινε και ο τρίτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ μετά τους Μαλόουν και Τσάμπερλεϊν με 60+ πόντους, 10+ ριμπάουντ και 70+% στα σουτ σε ένα ματς, ενώ είναι ο μοναδικός παίκτης με «60άρα» τη φετινή σεζόν.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί, αφού έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ που έχει τις ίδιες ή περισσότερες προσπάθειες ελεύθερων βολών με την αντίπαλη ομάδα σε ένα παιχνίδι όπου η άλλη ομάδα να έχει επιχειρήσει τουλάχιστον 30.

Η παρεξήγηση για την… μπάλα που φανερώνει το mentality του Γιάννη

Μετά την λήξη της αναμέτρησης, ένας assistant coach των Πέισερς πήρε τη μπάλα του αγώνα, μία μπάλα που έπρεπε να καταλήξει στα χέρια του πρωταγωνιστή της βραδιάς και αυτό έκανε έξαλλο τον Έλληνα σούπερ σταρ.

«Δεν έχω ιδέα αν έχω τη μπάλα του αγώνα, ξέρω πώς ήταν το feeling της μπάλας με την οποία έπαιξα απόψε και ξέρω ότι μέσα υπάρχει μία καινούργια μπάλα. Θα την δώσω στη μητέρα μου. Δεν έχω τη μπάλα από τον τελευταίο τελικό κι αυτό με πονάει. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό που έγινε απόψε, αλλά τέλος πάντων», είπε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, φανερά απογοητευμένος από την κίνηση των Πέισερς.

Με αυτόν τον τρόπο, έδειξε… πεινασμένος για ακόμη υψηλότερες κορυφές. Είναι αποφασισμένος να οδηγήσει στην κορυφή του ΝΒΑ το Μιλγουόκι -και- τη φετινή σεζόν. Πλέον έχει εδραιωθεί ανάμεσα στους κορυφαίους και πορεύεται με το «Giannis Mentality» όπως δείχνει χαρακτηριστικά το ποστάρισμά του μετά την ιστορική του βραδιά.

«Μόλις ζεσταινόμαστε», έγραψε το Twitter.

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024