Ο Μάριο Χεζόνια φέρεται να απέρριψε άλλη μία πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης για ανανέωση του συμβολαίου του και πλέον όλα δείχνουν πως θα τραβήξει χωριστούς δρόμους με τους «μερένχες».
Οι Ισπανοί και συγκεκριμένα η Mundo Deportivo επιβεβαιώνουν τα σενάρια που θέλουν τον 29χρονο άσο κοντά στην πόρτα της εξόδου από τη «βασίλισσα».
Τι αναφέρουν στην Ισπανία
Από εκεί και πέρα, οι Ισπανοί υπογραμμίζουν πως ο Παναθηναϊκός μοιάζει αυτή τη στιγμή ως ο επικρατέστερος προορισμός για τον Κροάτη φόργουορντ, του οποίου η σχέση με τους πράσινους είναι γνωστή και δεν χρειάζεται περαιτέρω αναλύσεις.
«Το μέλλον του είναι στον αέρα καθώς δεν αποδέχτηκε την πρόταση επέκτασης του συμβολαίου της Ρεάλ Μαδρίτης. Όλο και περισσότερες φήμες ακούγονται για πιθανή αποχώρησή του στον Παναθηναϊκό», αναφέρει χαρακτηριστικά το συγκεκριμένο δημοσίευμα.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.