Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Δεν είναι free agent πλέον ο Κίναν Έβανς – Τι ισχύει για Ναν και Χεζόνια στον Παναθηναϊκό»

«Δεν είναι free agent πλέον ο Κίναν Έβανς – Τι ισχύει για Ναν και Χεζόνια στον Παναθηναϊκό»

Ποια είναι τα δεδομένα με τις περιπτώσεις των Κέντρικ Ναν και Μάριο Χεζόνια – Γιατί ο Ουρμπόνας θεωρεί ήδη κλεισμένο τον Κίναν Έβανς.

Το φετινό καλοκαίρι στη Euroleague θα είναι πολύ ενδιαφέρον, καθώς θα μείνουν ελεύθεροι μερικοί από τους κορυφαίους της Λίγκας. Τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι αυτά των Μάικ Τζέιμς, Σέιν Λάρκιν, Έντι Ταβάρες και Κέντρικ Ναν, ενώ είναι και ο Κίναν Έβανς, που κάνει καταπληκτική χρονιά με τη Ζαλγκίρις.

Ο Ντονάτας Ουρμπόνας στο τελευταίο «Urbonus Q&A» της ιστοσελίδας «Basketnews.com» πήρε θέση και απάντησε σχετικά με τους κορυφαίους free agent της Euroleague και αναφέρθηκε για κάθε έναν ξεχωριστά.

Ο Λιθουανός δημοσιογράφος λοιπόν τόνισε ότι ο Κίναν Έβανς, αν και είναι ελεύθερος, δεν θα πρέπει να θεωρείται τέτοιος, υπονοώντας ότι έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Ολυμπιακό, ενώ απάντησε και ανέλυσε τα δεδομένα και για τους Ναν και Χεζόνια, που είναι ξεκάθαρο ότι απασχολούν τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του

«Αυτό το καλοκαίρι κεντρίζει το ενδιαφέρον γιατί έχουμε top class σταρ της EuroLeague με συμβόλαια που εκπνέουν. Στο top-4 συμπεριλαμβάνονται ο Μάικ Τζέιμς, ο Σέιν Λάρκιν, ο Έντι Ταβάρες και ο Κέντρικ Ναν», δήλωσε ο Λιθουανός δημοσιογράφος.

Ερωτηθείς για τους Μάριο Χεζόνια και Κίναν Έβανς, είπε: «Για τον Κίναν Έβανς τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Δεν τον θεωρώ free agent πλέον. Για τους τέσσερις που προανέφερα, περιμένω να πάρουν συμβόλαια 2,5-4 εκατ. ευρώ το χρόνο. Δεν είμαι σίγουρος ότι ο Χεζόνια θα μπει σε αυτό το κλαμπ, αλλά θα πρέπει να είναι κοντά».

Και πρόσθεσε: «Αν υπογράψει στην Ευρώπη, ειδικά στον Παναθηναϊκό, θα είναι παίκτης των 2+ εκατ. ευρώ. Αλλά τον ενδιαφέρει πραγματικά και η προοπτική να πάει πίσω στο ΝΒΑ, οπότε δεν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα για εκείνον».

Sports in

Ο άνδρας που έσωσε 300 έργα του Βαν Γκογκ κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν ένας αιμοβόρος συνεργάτης των ναζί

Το 1942, ο Sam van Deventer φιλοξένησε ένα οικογενειακό πάρτι για τα 50ά γενέθλια του αιμοδιψούς Arthur Seyss-Inquart, του επιτρόπου του Ράιχ για τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής στις Κάτω Χώρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024