Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η εξήγηση του Αντετοκούνμπο για την ένταση μετά το παιχνίδι με τους Πέισερς

Η εξήγηση του Αντετοκούνμπο για την ένταση μετά το παιχνίδι με τους Πέισερς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξήγησε τι συνέβη με τη μπάλα του αγώνα και μίλησε για την ιστορική βραδιά του.

Ασύλληπτα πράγματα από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που έβαλε 64 πόντους, έκανε ρεκόρ καριέρας, ρεκόρ οργανισμού και οδήγησε τους Μπακς στο 140-126 επί των Πέισερς.

Όμως, ένας assistant coach των Πέισερς πήρε τη μπάλα του αγώνα, μία μπάλα που έπρεπε να καταλήξει στα χέρια του πρωταγωνιστή της βραδιάς και έκανε έξαλλο τον Έλληνα σούπερ σταρ.

Μετά την αναμέτρηση, ο Γιάννης μίλησε για το περιστατικό και εξήγησε την… έκρηξή του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν υπήρξε κάποια στιγμή που πίστεψα ότι θα βάλω… 64 πόντους. Απλώς έπαιξα, είχα φάσεις για εμένα και για τους συμπαίκτες μου, πήγα στις βολές κι αυτό είναι όλο. Είδα κάθε φάση ξεχωριστά. Κάποιες φορές ξεκινάς χαλαρά, κάποιες φορές τελειώνεις χαλαρά. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ένα τέτοιο ρεκόρ, προσπαθώ να μην βάζω τέτοια πίεση στον εαυτό μου. Ο κόουτς μου είπε ότι ήμουν δύο πόντους μακριά από το ρεκόρ του οργανισμού, εντυπωσιάστηκα, δεν είχα βρεθεί ποτέ σε αυτή τη θέση.

Είναι σπουδαίο συναίσθημα, στο τέλος της ημέρας όμως είναι ήδη στο παρελθόν. Ελπίζω ότι θα έχω κι άλλες τέτοιες στιγμές στο μέλλον. Ελπίζω το αποψινό ματς να μας προετοιμάσει για το μέλλον, γιατί παίξαμε σκληρά. Οι Πέισερς μας προετοιμάζουν με τη σκληράδα τους. Μας ανάγκασαν να κάνουμε πολλά πράγματα, αγώνες σαν κι αυτούς θα μας βοηθήσουν τον Μάιο και τον Ιούνιο. Είδατε τι έγινε, το αντιαθλητικό μου στον Χαλιμπάρτον, το αντιαθλητικό που δέχθηκα, είχε άρωμα playoffs αυτό το ματς. Δεν θέλαμε να χάσουμε τρίτο σερί αγώνα από την Ιντιάνα.

Δεν έχω ιδέα αν έχω τη μπάλα του αγώνα, ξέρω πώς ήταν το feeling της μπάλας με την οποία έπαιξα απόψε και ξέρω ότι μέσα υπάρχει μία καινούργια μπάλα. Θα την δώσω στη μητέρα μου. Δεν έχω τη μπάλα από τον τελευταίο τελικό κι αυτό με πονάει. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό που έγινε απόψε, αλλά τέλος πάντων. Δεν ξέρω πώς γίνεται, ο Λίλαρντ έγινε πέμπτος στα τρίποντα, έβαλα 64, έπρεπε να έχουμε τη μπάλα. Δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο αυτό που έγινε, αλλά το καταλαβαίνω ότι θέλεις τη μπάλα από τον πρώτο σου πόντο στο NBA».

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024