Ο Παναθηναϊκός μπόρεσε να φύγει με το διπλό από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, έχοντας ως πολύ μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντίνο Μήτογλου.
Ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε για τη νίκη, τονίζοντας πως οι Πράσινοι την περίμεναν πως και πως, ενώ αναφέρθηκε και στη δική του εμφάνιση.
Οι δηλώσεις του Ντίνου Μήτογλου:
Για τη νίκη: «Το περιμέναμε πως και πως. Δώσαμε μια μεγάλη μάχης και πήραμε μια μεγάλη νίκη. Θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια” είπε και πρόσθεσε “Δεν αμφιβάλαμε ποτέ για τον εαυτό μας. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι ομάδα είμαστε. Έχουμε ψυχή και το έχουμε αποδείξει, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».
Για την εμφάνισή του: «Δεν άφησα ποτέ το άθλημα. Το αγαπάω πολύ. Επέστρεψε πιο δυνατός. Και ψυχολογικά και σωματικά. Χαίρομαι που η ομάδα μου παίρνει νίκες και χαίρομαι ακόμα περισσότερο που βοηθάω προς αυτή την κατεύθυνση. Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο καθόλου.
Ο Ολυμπιακός έχει πολύ βάθος. Ο προπονητής μου δοκίμασε πολλά σχήματα. Και με τον Χουάντσο στο “3” και με εμένα στο “5”. Πρέπει να δοκιμάζεις πράγματα, σε κλειστά ματς και να σου βγαίνουν και οι φάσεις. Θέλω να αφιερώσω την νίκη σε όλη την ομάδα. Στον γυμναστή μου, στους γονείς μου και στον μικρό μου αδελφό που είναι πάντα δίπλα μου».
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σε έντονους ρυθμούς «φεύγουν» τα εισιτήρια που έχει στη διάθεσή τής η ΠΑΕ ΟΦΗ για τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για 4.700 «κομμάτια» που έχουν ήδη βρει κατόχους
Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τουλάχιστον την 3η θέση στα Play Off, αλλά και ο Ράφα Μπενίτεθ έχει τους δικούς του στόχους για να ενισχύσει τη δουλειά του.