Είναι το πιο «καυτό» θέμα συζήτησης τις τελευταίες μέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι του Φαλήρου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και τα όσα έχουν ακολουθήσει, βρίσκονται στο επίκεντρο της επικαιρότητας.
Ο Κώστας Καραπαπάς θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και με αναρτήσεις «φωτιά», πετάει σπόντες για την γενικότερη στάση των «πρασίνων».
Ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού υπενθυμίζει τι έκανε ο Παναθηναϊκός στο περσινό ντέρμπι της Αγιά Σοφιάς κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ σχολιάζει πως: «Όλα τριγύρω αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν. Αλλοι με τα καθεστώτα, εμείς με τον λαό μας και την ερυθρόλευκη και ριγωτή. Και τι θα γίνει παρακάτω θα μας το πει η Ιστορία. Το σίγουρο είναι ότι εμείς πίσω κάνουμε μόνο για να πάρουμε φόρα».
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Με μια ανάρτησή του στα social media, o Μόντε Μόρις ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι δεν θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το αποψινό (6/3, 21:15) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.
Έτοιμος για την επιστροφή του στη δράση είναι ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το ματς με την Μπράγκα.