Ολυμπιακός: Στο Καραϊσκάκη το πρώτο ματς με Γκενκ ή Σερβέτ για τον τρίτο προκριματικό του Europa League
Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Γκενκ ή τη Σερβέτ στον τρίτο προκριματικό του Europa League, με το πρώτο ματς να διεξάγεται στο Φάληρο στις 10 Αυγούστου.
Ο Ολυμπιακός ξεκινάει την ευρωπαϊκή παρουσία του από τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο από το ζευγάρι Γκενκ – Σερβέτ στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.
Στην κλήρωση της Δευτέρας (24/7) έγινε γνωστή ουσιαστικά η σειρά των αγώνων, αφού το ζευγάρι που θα βρει απέναντι του ήταν γνωστό. Το πρώτο παιχνίδι για τους ερυθρόλευκους θα πραγματοποιηθεί στις 10 Αυγούστου στο Καραϊσκάκης και η ρεβάνς στις 17 του ίδιου μήνα στην έδρα του αντιπάλου.
Ο Ολυμπιακός θα γνωρίζει οριστικά αντίπαλο στις 1-2 Αυγούστου, όταν γίνει και η ρεβάνς ανάμεσα σε Γκενκ και Σερβέτ. Το πρώτο ματς ανάμεσα στους δύο πιθανούς αντιπάλους του Ολυμπιακού θα γίνει στην Ελβετία στις 25-26 Ιουλίου.
Αξίζει να σημειωθεί πως αν οι ερυθρόλευκοι προχωρήσουν στα playoffs, τότε θα αγωνιστούν πρώτη φορά την Πέμπτη 24 Αυγούστου και θα διεκδικήσουν θέση στους ομίλους του θεσμού την Πέμπτη 31 Αυγούστου (η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 Αυγούστου). Η κλήρωση της φάσης των ομίλων θα διεξαχθεί την 1η Σεπτεμβρίου και οι αγώνες αρχίζουν την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου.
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.