Εφ’ όρου ζωής πιστός στη Λίβερπουλ δηλώνει ο Τζόρνταν Χέντερσον! Τι κι αν ο αρχηγός των «reds» βαδίζει προς το 34ο έτος της ζωής του, βαδίζοντας προς τη δύση της καριέρας του, ο Χέντερσον δεν κοιτάει τα πλουσιοπάροχα συμβόλαια των Αράβων αλλά αντ’ αυτού δείχνει απόλυτα αφοσιωμένος στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ.
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν Αγγλικά δημοσιεύματα, τα οποία υποστηρίζουν πως ο Άγγλος μέσος έριξε «άκυρο» στην Αλ Ιτιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ, η οποία του είχε προσφέρει πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, ωστόσο εκείνος θέλει να αγωνίζεται με την κόκκινη φανέλα.
Όπως προσθέτουν οι Άγγλοι στις πληροφορίες τους, ο Χέντερσον θέλει να παραμείνει στην Premier League γιατί θεωρεί πως αυτή του η απόφαση του εξασφαλίζει περισσότερες πιθανότητες ώστε να κληθεί από τον ομοσπονδιακό προπονητή της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, για το Euro 2024 το οποίο θα διεξαχθεί το επόμενο καλοκαίρι.
Από την άλλη, η αφοσίωση του στη Λίβερπουλ δεν του εγγυάται θέση στο βασικό σχήμα, μιας και ο Γιούργκεν Κλοπ έχει ξεκινήσει ήδη την… ανοικοδόμηση της μεσαίας γραμμής των «κόκκινων» με τις προσθήκες των ΜακΆλιστερ και Σόμποσλαϊ.
Exclusive: Jordan Henderson will NOT join Steven Gerrard at Al-Ettifaq.
Understand Henderson is focused on Liverpool despite the interest and feels staying at Anfield is also best for his Euro 2024 chances.🔴 pic.twitter.com/V9gzERizrB
Ο Τζόρνταν Χέντερσον εντάχθηκε στην Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2011 από τη Σάντερλαντ, με τη μεταγραφή του να κοστίζει 18 εκατ. ευρώ στους «Reds». Με τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ ο 33χρονος μέσος έχει αγωνιστεί 492 φορές, έχοντας 33 γκολ και 61 ασίστ και αποτέλεσε έναν από τους καθοριστικούς ποδοσφαιριστές στα πλάνα του Κλοπ ώστε η Λίβερπουλ να φτάσει στις κατακτήσεις του UEFA Championls League και του πρωταθλήματος της Premier League (2020) μετά από 30 χρόνια.
Πολύ ενδιαφέρουσες ατάκες από τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, Λούκα Βιλντόσα, για τις δύο ελληνικές ομάδες αλλά και τον Τούρκο προπονητή των «πράσινων».
Ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος οκτώ οπαδών του ΠΑΟΚ για την επίθεση στα δημοσιογραφικά θεωρεία της Τούμπας, ωστόσο η ΠΑΕ δεν κλήθηκε καν σε απολογία από τη Super League.