Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Λάμπρος Κωνσταντάρας κάνει γνωστό ότι βρέθηκε θετικός στον στρεπτόκοκκο.
O υψηλός πυρετός
Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στην Δανάη Μπάρκα είπε ότι το πιο δύσκολο είναι να μιλάει, καθώς ο στρεπτόκοκκος του έχει ”χτυπήσει” το λαιμό και τα αυτιά.
Ερωτώμενος πώς το ανακάλυψε απάντησε: «Είχα ένα βήχα για δέκα μέρες περίπου που νόμιζα ότι τον κληρονόμησα από ένα ταξίδι στο εξωτερικό».
Κατόπιν ανέφερε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ότι ανέβασε υψηλό πυρετό από το πρωί του Σάββατο μέχρι το πρωί της Κυριακής.
»Όταν ανέβασα όμως πυρετό, το προηγούμενο Σάββατο, πήγα σε ένα φαρμακείο στην Σαρωνίδα, όπου η φαρμακοποιός μου έκανε τεστ covid βγήκε αρνητικό και τότε μου πρότεινε να κάνω και τεστ για στρεπτόκοκκο και βγήκε θετικό».
Κατόπιν ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι αντιμετώπισε πρόβλημα και με την αντιβίωση, καθώς είναι σε έλλειψη και την βρήκε με δυσκολία.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας