«Πάμε Δανάη!»: Η Δανάη Μπάρκα επιστρέφει για να ξανακάνει τη διαφορά
Μας συστήθηκε τηλεοπτικά το 2020 και έκανε τη διαφορά. Με τον αυθορμητισμό της, την ενέργεια, τη δυναμική της προσωπικότητα, η Δανάη Μπάρκα έβαλε το στίγμα της στην πρωινή ψυχαγωγία της ελληνικής τηλεόρασης και τώρα επιστρέφει με φόρα για τη νέα σεζόν.
Από αύριο, Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, και καθημερινά στις 10:50 στο MEGA, η εκπομπή «Πάμε Δανάη!» υπόσχεται να μας κρατήσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την καλύτερη συντροφιά. Δίπλα της, η Δανάη Μπάρκα θα έχει τον Άρη Καβατζίκη, τη Δέσποινα Καμπούρη και τον Γιώργο Κρικοριάν, τους ανθρώπους με τους οποίους έχει δημιουργήσει απίστευτη χημεία.
Είναι η παρέα που όλοι θα θέλαμε να έχουμε για να μοιραζόμαστε και να σχολιάζουμε όσα ακούμε και βλέπουμε στην καθημερινότητά μας. Φυσικά, από την παρέα δεν θα μπορούσε να λείπει η Βίκυ Παγιατάκη, με τις αστρολογικές προβλέψεις της, και, στην κουζίνα, ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος με πρωτότυπες συνταγές αλλά και διατροφικές προτάσεις.

Χωρίς να χάνουν στιγμή την αισιοδοξία και την καλή τους διάθεση, η Δανάη Μπάρκα και η παρέα του «Πάμε Δανάη!» θα παρουσιάζουν και φέτος μια πολύ πλούσια θεματολογία. Από συνεντεύξεις με αγαπημένα πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου που βρίσκονται στην επικαιρότητα, μέχρι ρεπορτάζ και συζητήσεις για ευαίσθητα και επίκαιρα κοινωνικά θέματα, το «Πάμε Δανάη!» επιστρέφει κεφάτο, δυναμικό και αληθινό, όπως το έχουμε αγαπήσει. Οι ξεκαρδιστικές φάρσες και οι απίθανες δοκιμασίες θα δίνουν και πάλι μια ξεχωριστή πινελιά στην εκπομπή.
Η Δανάη Μπάρκα και το «Πάμε Δανάη!» έρχονται για τρίτη χρονιά στην πρωινή ζώνη του MEGA, από αύριο, Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στις 10:50.

- HELLENiQ ENERGY: Οι ΑΠΕ ως μοχλός βιώσιμης ανάπτυξης και ενεργειακού μετασχηματισμού
- Φωτιές: Δύο πύρινα μέτωπα σε Λάρισα και Κιλκίς – Σηκώθηκαν εναέρια
- H οφθαλμαπάτη των «αόρατων» παπουτσιών: Ούτε σανδάλια, ούτε μπαλαρίνες – Τι είναι;
- Άργος: Εγκεφαλικά νεκρός ο 20χρονος που πυροβόλησαν αστυνομικοί – Βίντεο ντοκουμέντο
- Τσουκαλάς: Η Ελλάδα πληρώνει σαν πρωταθλητής στο ΝΑΤΟ, αλλά εκπροσωπείται σαν παρατηρητής – Ανησυχητικές οι εξελίξεις
- Αγγελόπουλοι για Παπανικολάου, Ντόρσεϊ και Γουόκαπ: «Όταν η ομάδα πετυχαίνει θέλουν περισσότερα, όταν ο παίκτης σέρνεται…»
- Markos by Night: Ο Μάρκος Σεφερλής επιστρέφει με το «Άλλος για Survivor»
- Νεκρή από σφαίρες στο κεφάλι η γυναίκα που εμπλεκόταν σε απόπειρα δολοφονίας Ουκρανού μεγιστάνα – Δύο συλλήψεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)






















![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-9b5dvrjb05g-unsplash-315x220.jpg)













































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442