Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πάμε Δανάη!»: Η Δανάη Μπάρκα επιστρέφει για να ξανακάνει τη διαφορά 

«Πάμε Δανάη!»: Η Δανάη Μπάρκα επιστρέφει για να ξανακάνει τη διαφορά 

Μας συστήθηκε τηλεοπτικά το 2020 και έκανε τη διαφορά. Με τον αυθορμητισμό της, την ενέργεια, τη δυναμική της προσωπικότητα, η Δανάη Μπάρκα έβαλε το στίγμα της στην πρωινή ψυχαγωγία της ελληνικής τηλεόρασης και τώρα επιστρέφει με φόρα για τη νέα σεζόν. 

Από αύριο, Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, και καθημερινά στις 10:50 στο MEGA, η εκπομπή «Πάμε Δανάη!» υπόσχεται να μας κρατήσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την καλύτερη συντροφιά. Δίπλα της, η Δανάη Μπάρκα θα έχει τον Άρη Καβατζίκη, τη Δέσποινα Καμπούρη και τον Γιώργο Κρικοριάν, τους ανθρώπους με τους οποίους έχει δημιουργήσει απίστευτη χημεία.

Είναι η παρέα που όλοι θα θέλαμε να έχουμε για να μοιραζόμαστε και να σχολιάζουμε όσα ακούμε και βλέπουμε στην καθημερινότητά μας. Φυσικά, από την παρέα δεν θα μπορούσε να λείπει η Βίκυ Παγιατάκη, με τις αστρολογικές προβλέψεις της, και, στην κουζίνα, ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος με πρωτότυπες συνταγές αλλά και διατροφικές προτάσεις.

Χωρίς να χάνουν στιγμή την αισιοδοξία και την καλή τους διάθεση, η Δανάη Μπάρκα και η παρέα του «Πάμε Δανάη!» θα παρουσιάζουν και φέτος μια πολύ πλούσια θεματολογία. Από συνεντεύξεις με αγαπημένα πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου που βρίσκονται στην επικαιρότητα, μέχρι ρεπορτάζ και συζητήσεις για ευαίσθητα και επίκαιρα κοινωνικά θέματα, το «Πάμε Δανάη!» επιστρέφει κεφάτο, δυναμικό και αληθινό, όπως το έχουμε αγαπήσει. Οι ξεκαρδιστικές φάρσες και οι απίθανες δοκιμασίες θα δίνουν και πάλι μια ξεχωριστή πινελιά στην εκπομπή.

Η Δανάη Μπάρκα και το «Πάμε Δανάη!» έρχονται για τρίτη χρονιά στην πρωινή ζώνη του MEGA, από αύριο, Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στις 10:50.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024