Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Τώρα θέλω να κλάψω...» - Συγκινημένη η Δανάη Μπάρκα στην τελευταία εκπομπή

«Τώρα θέλω να κλάψω…» – Συγκινημένη η Δανάη Μπάρκα στην τελευταία εκπομπή

H Δανάη Μπάρκα αποχαιρέτισε το κοινό της για την φετινή σεζόν

Η Δανάη Μπάρκα, μαζί με την υπέροχη παρέα της ευχήθηκαν στους τηλεθεατές του «Πάμε Δανάη!» ένα όμορφο καλοκαίρι και ευχαρίστησαν για τη στήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Η Δανάη Μπάρκα, ο Άρης Καβατζίκης, η Δέσποινα Καμπούρη, ο Γιώργος Κρικοριάν, ο Τίμος Ζαχαράτος και η Βίκυ Παγιατάκη μας ευχήθηκαν ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι και ευχαρίστησαν τους τηλεθεατές και όλους τους συντελεστές της εκπομπής για τη στήριξη και τη βοήθεια σε μια χρονιά απαιτητική για τη ψυχαγωγική ζώνη.

Συγκινημένη η παρουσιάστρια

Η Δανάη Μπάρκα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ τους πάντες σε αυτή την εκπομπή και ιδιαίτερα αυτούς που κάθονται και ακούνε κάθε μου τρέλα. Είναι μεγάλη μας τιμή να μας επιλέγετε να μπαίνουμε μέσα στα σπίτια σας, είναι μεγάλη ευθύνη. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που βρέθηκα ανάμεσα σε ανθρώπους που δεν προσπάθησαν να με αλλάξουν αλλά ούτε να αλλάξουν και οι ίδιοι για να γίνεις χαμός, απλά κάναμε τα όνειρά μας, με την δική μας αισθητική, με τη δική μας αξιοπρέπεια και χωρίς ψευτιές».

Και συνέχισε: «Τώρα θέλω να κλάψω, αλλά θέλω να σας πω να αγαπάτε, να σκέφτεστε πριν μιλήσετε, να μην είστε επικριτικοί, να μην στενοχωρείτε τον κόσμο. Ευχαριστώ το κανάλι που πίστεψε την τρέλα μου. Ακόμα και αν τελείωνε τώρα η πορεία μου στην τηλεόραση, είμαι τρισευτυχισμένη που ήμουν μαζί σας. Ελπίζω τον Σεπτέμβρη να έρθουμε με το ίδιο κέφι που ήρθαμε και πέρυσι και να ζήσουμε ό,τι ζήσαμε και φέτος».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024