Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Ο παρουσιαστής νόσησε με κοροναϊό για δεύτερη φορά

Δύσκολα ήταν τα τελευταία 24ωρα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό για δεύτερη φορά και αναγκάστηκε να μπει σε καραντίνα.

Πλέον, το ξεπέρασε και επέστρεψε στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως είναι αρκετά καταπονημένος μετά τη νόσηση, ενώ αποκάλυψε πότε θα τελειώσουν τα γυρίσματα για το «The 2Night Show».

«Πονάω, πονάω ακόμα γιατί πέρασα δύσκολα. Την ώρα που έστειλα αυτό το ηχητικό στο ραδιόφωνο δεν ήμουνα χάλια, απλά το έκανα να φαίνεται έτσι. Περαστικά σε όλους γιατί έχω μάθει ότι έχει πάλι έξαρση ο κοροναϊός και γενικότερα και ο καιρός είναι παράξενος, έχει ιώσεις, οπότε θέλει λίγο προσοχή», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Και συνέχισε: «Τέλος του μηνός θα τελειώσουν τα γυρίσματα λογικά, δεν έχω ασχοληθώ με περισσότερο πράγματα, έχω στο μυαλό μου να ξεκουραστώ, γιατί είμαι και καταπονημένος μετά τον κοροναϊό».

Το ηχητικό του μήνυμα

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απουσίαζε τις  προηγούμενες ημέρες από τη ραδιοφωνική εκπομπή του και έστειλε ένα ηχητικό μήνυμα για την περιπέτεια με την υγεία του.

«Ήθελα να σας πω ότι μου έχετε λείψει πάρα πολύ. Νομίζω ότι 12 χρόνια τώρα δεν πρέπει να έχω λείψει περισσότερο. Στέλνω σε όλους πολλά φιλιά. Λογικά αύριο το πρωί θα είμαι εκεί κοντά σας. Είχα την ανάγκη να σας μιλήσω γιατί τον τελευταίο καιρό δεν μιλάω σε κανέναν και κοντεύω να τρελαθώ. Είμαι μέσα στο σπίτι και η Νάνσυ (Αντωνίου) μιλάει περισσότερα από εμένα», είπε χαρακτηριστικά.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024