Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χριστίνα Παππά για Σίλβιο Μπερλουσκόνι: «Με είχε στηρίξει πάρα πολύ, πηγαίναμε μαζί γήπεδο»

Χριστίνα Παππά για Σίλβιο Μπερλουσκόνι: «Με είχε στηρίξει πάρα πολύ, πηγαίναμε μαζί γήπεδο»

Όλα όσα είπε η Χριστίνα Παππά για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι

«Ένας σπουδαίος άνθρωπος με μεγάλη καρδιά». Με αυτά τα λόγια χαρακτήρισε τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα (12/06) σε ηλικία 86 ετών, η Χριστίνα Παππά, μιλώντας για τη γνωριμία της με τον Ιταλό πρώην πρωθυπουργό αλλά και την άγνωστη σχέση τους

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό μας», η Ελληνίδα ηθοποιός αναφέρθηκε στις σχέσεις που είχε μαζί του, αλλά και τη στήριξη που είχε λάβει από τον Μπερλουσκόνι.

Η άγνωστη σχέση της Χριστίνας Παππά με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι

«Είχαμε γνωριστεί με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ένας υπέροχος άνθρωπος, πανέξυπνος επιχειρηματίας, σπουδαίος πολιτικός, ήταν γλυκύτατος, είχε χιούμορ. Είναι στενάχωρο σαν γεγονός, γιατί όταν έχει γνωρίσει έναν τόσο σπουδαίο άνθρωπο με τόσο μεγάλη καρδιά, δεν γίνεται παρά να σε λυπεί το γεγονός» είπε αρχικά.

«Κάναμε αρκετή παρέα, γιατί εγώ δεν έχανα ποτέ παιχνίδι της Μίλαν. Γενικότερα με είχε στηρίξει πάρα πολύ και εμένα και μια εταιρεία τότε που είχα στο εξωτερικό. Εγώ τους ένιωθα και τους νιώθω όλους οικογένειά μου γιατί με είχαν βοηθήσει πολύ. Εχθές όταν το έμαθα ειλικρινά στενοχωρήθηκα γιατί ήταν ξαφνικό. Να είναι καλά εκεί που πήγε» πρόσθεσε η Χριστίνα Παππά.

«Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν πολύ κοντά στον κόσμο. Εμένα μου αρέσει οι πολιτικοί να είναι κοντά στον κόσμο και να δέχονται και την κριτική και το χιούμορ και όλα. Ο πόλεμος που δεχόταν για την προσωπική του ζωή ήταν αστείος, γιατί το να έχεις σχέσεις με ενήλικες γυναίκες δεν είναι κακό. Στην προσωπική του ζωή ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει» είπε κλείνοντας η ηθοποιός για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Δείτε όσα είπε…

Sports in

Στον «αέρα» το Μακάμπι – Παναθηναϊκός λόγω του κόσμου των Ισραηλινών

Το Game 3 της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό φέρεται να είναι στον… αέρα εξαιτίας των φιλάθλων των Ισραηλινών, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024