Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Πουλόπουλος: Ο λόγος που βρήκε τον σεξουαλικό του προσανατολισμό πολύ αργά

Γιάννης Πουλόπουλος: Ο λόγος που βρήκε τον σεξουαλικό του προσανατολισμό πολύ αργά

«Ταλαιπωρήθηκα από τον ίδιο μου τον εαυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να μιλώ πια για τον άνθρωπό μου», εξομολογείται ο δημοσιογράφος.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος φιλοξενήθηκε στο «The 2night Show» το βράδυ της Τρίτης (14/6) και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την απώλεια του αδελφού του, για τη στιγμή που ανακάλυψε τον εαυτό του και τον σεξουαλικό του προσδιορισμό αλλά και για το bullying που έχει δεχτεί από τις γυναίκες.

«Έχω κάνει σύμφωνο συμβίωσης και πρέπει να ήμουν το νούμερο 2 στην Ελλάδα. Το έκανα το 2016 και πολύ συνειδητά. Το κράτησα για εμένα και για τον άνθρωπό μου γιατί δεν ήθελα τέτοιου τύπου δημοσιότητα», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ο λόγος που αποφάσισα να μιλήσω τώρα πιο ανοιχτά για την προσωπική μου ζωή, είναι επειδή αργά ή γρήγορα θα ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος της τηλεόρασης. Θα ήθελα το αποτύπωμά μου να μην είναι μόνο η Eurovision που την αγαπώ και την υπηρετώ τόσα χρόνια, αλλά να δώσω ένα boost σε νέα παιδιά που μπερδεύτηκαν πολύ. Βρήκα τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό πολύ αργά. Υπάρχει λόγος για αυτό».

«Nα μην γίνεται είδηση»

«Υπήρχε ένα πένθος στην οικογένεια πολύ μεγάλο κι έχασα τον αδερφό μου σε ηλικία 20 χρονών. Ήμουν ένα παιδί που ήταν μονίμως μέσα στα βιβλία, δεν είχε παρέες και δεν έπαιζε. Μετά ταλαιπωρήθηκα από τον ίδιο μου τον εαυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να μιλώ πια για τον άνθρωπό μου. Όπως ο Μπισμπίκης μπορεί να μιλά για την Βανδή και τους θαυμάζουμε και τους χειροκροτούμε, έτσι θέλω κι εγώ επειδή έχω 14 χρόνια σχέση να μπορώ να μιλώ για τον άνθρωπό μου δημόσια και να μην γίνεται αυτό είδηση», συμπλήρωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Στη συνέχεια, μιλώντας για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί στο παρελθόν, εξομολογήθηκε: «Bullying στην ενήλικη ζωή μου έχω δεχτεί σε κάποιες εκπομπές. Μου έχει τύχει να είναι συνεργάτης η οποία μου έλεγε ότι η φωνή μου είναι περίεργη και δεν κάνω για την εκπομπή γιατί είναι οικογενειακή. Οδηγούσα και έτρεχαν ποτάμια τα δάκρυα, έκλαιγα και δεν ήξερα τι να κάνω. Έλεγα ‘αυτό πώς μπορεί να το αλλάξεις; Δεν σε θέλουν’. Συνεργάτης τώρα στη δουλειά έκανε ομοφοβικό σχόλιο και κάποιοι γέλασαν. Λέω ‘έχω φτάσει 50 χρονών για να τα περνάω αυτά;’».

«Το μεγαλύτερο bullying το έχω δεχθεί από γυναίκες και σκέφτομαι ότι κάποιες είναι μανούλες. Αν το παιδί τους είναι έτσι, πώς θα το δεχτούν;», κατέληξε.

Sports in

Μιλγουόκι Μπακς: Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 6 (pic)

Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024