Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φάνης Μουρατίδης για Maestro: «Είπα κατευθείαν 'ναι' στον Παπακαλιάτη - Του οφείλω την ερμηνεία μου»

Φάνης Μουρατίδης για Maestro: «Είπα κατευθείαν ‘ναι’ στον Παπακαλιάτη – Του οφείλω την ερμηνεία μου»

Όλα όσα αποκάλυψε ο αγαπημένος ηθοποιός για την ερμηνεία του στο Maestro και τη συνεργασία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Ο Φάνης Μουρατίδης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο «Maestro» του MEGA, αλλά και τις εκδηλώσεις των θαυμαστών από το εξωτερικό.

O ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, εξήγησε πως αμέσως δέχτηκε την πρόταση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για τον ρόλο του στη σειρά.

«Είπα κατευθείαν ‘ναι’ στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Είναι φυσιολογικό να κάνω τον πατέρα ενός 20χρονου, είμαι σε μια ηλικία που πρέπει να κάνω τέτοιους ρόλους», είπε χαρακτηριστικά.

«Ένα πράγμα που χάρηκα είναι ότι ο κόσμος συνδυάζει πράγματα που κάνεις τον τελευταίο καιρό. Επειδή έκανα κωμωδία, ήταν δύσκολο να με σκεφτείς για έναν δραματικό ρόλο. Έχω ζήσει κι από φιλικό πρόσωπο να μου λέει ‘πώς θα κάνεις δραματικό ρόλο; Το μάτι σου γελάει’. Θα ήθελα να το πάρω μόνος μου, αλλά το οφείλω στον Χριστόφορο» συμπλήρωσε.

Τέλος, δήλωσε για το «Maestro»: «Είναι αποτέλεσμα μιας συνεργασίας όλων των συντελεστών, αλλά κυρίως του Χριστόφορου. Ήμασταν ο ένας για τον άλλο και θέλαμε να δούμε πώς θα είναι λειτουργικός. Ο Χριστόφορος τα είχε φροντίσει όλα και σε βγάζει κουκλάκι ζωγραφιστό. Ό,τι κι αν σου πει, θα στο πει για το καλό της δουλειάς, οχι για να το παίξει έξυπνος. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ μας. Διαχειρίζεται τα πάντα και ταυτόχρονα, είναι λειτουργικός».

«Είμαστε όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, φροντισμένοι. Και αφήνεσαι και δεν σε απασχολεί τίποτα άλλο. Έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο. Στους Παξούς υπήρξε κόσμος από το εξωτερικό που ήταν εκεί, τρώγαμε και έρχονται κάτι Ιρλανδοί και μας έλεγαν ότι είμαστε οι καλύτεροι. Λες ‘τι φάση;’. Είσαι με την μπουκιά. Κάτι να κάνουμε, να το παίξουμε σημαντικοί. Ήμασταν με τη σαγιονάρα. Το πιο υπέροχο είναι ότι ήρθε ένας Άγγλος στο ξενοδοχείο και τραγούδησε το ‘Τυχερό αστέρι’ στα ελληνικά. Ο άνθρωπος είναι φαν της σειράς, ήταν εκεί στα γυρίσματα και το τραγούδησε στα ελληνικά, ήταν πολύ συγκινητικό» συμπλήρωσε κλείνοντας.

Δείτε όλα όσα είπε

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024