Φάνης Μουρατίδης για Maestro: «Είπα κατευθείαν ‘ναι’ στον Παπακαλιάτη – Του οφείλω την ερμηνεία μου»
Όλα όσα αποκάλυψε ο αγαπημένος ηθοποιός για την ερμηνεία του στο Maestro και τη συνεργασία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη
Ο Φάνης Μουρατίδης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο «Maestro» του MEGA, αλλά και τις εκδηλώσεις των θαυμαστών από το εξωτερικό.
O ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, εξήγησε πως αμέσως δέχτηκε την πρόταση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για τον ρόλο του στη σειρά.
«Είπα κατευθείαν ‘ναι’ στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Είναι φυσιολογικό να κάνω τον πατέρα ενός 20χρονου, είμαι σε μια ηλικία που πρέπει να κάνω τέτοιους ρόλους», είπε χαρακτηριστικά.
«Ένα πράγμα που χάρηκα είναι ότι ο κόσμος συνδυάζει πράγματα που κάνεις τον τελευταίο καιρό. Επειδή έκανα κωμωδία, ήταν δύσκολο να με σκεφτείς για έναν δραματικό ρόλο. Έχω ζήσει κι από φιλικό πρόσωπο να μου λέει ‘πώς θα κάνεις δραματικό ρόλο; Το μάτι σου γελάει’. Θα ήθελα να το πάρω μόνος μου, αλλά το οφείλω στον Χριστόφορο» συμπλήρωσε.
Τέλος, δήλωσε για το «Maestro»: «Είναι αποτέλεσμα μιας συνεργασίας όλων των συντελεστών, αλλά κυρίως του Χριστόφορου. Ήμασταν ο ένας για τον άλλο και θέλαμε να δούμε πώς θα είναι λειτουργικός. Ο Χριστόφορος τα είχε φροντίσει όλα και σε βγάζει κουκλάκι ζωγραφιστό. Ό,τι κι αν σου πει, θα στο πει για το καλό της δουλειάς, οχι για να το παίξει έξυπνος. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ μας. Διαχειρίζεται τα πάντα και ταυτόχρονα, είναι λειτουργικός».
«Είμαστε όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, φροντισμένοι. Και αφήνεσαι και δεν σε απασχολεί τίποτα άλλο. Έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο. Στους Παξούς υπήρξε κόσμος από το εξωτερικό που ήταν εκεί, τρώγαμε και έρχονται κάτι Ιρλανδοί και μας έλεγαν ότι είμαστε οι καλύτεροι. Λες ‘τι φάση;’. Είσαι με την μπουκιά. Κάτι να κάνουμε, να το παίξουμε σημαντικοί. Ήμασταν με τη σαγιονάρα. Το πιο υπέροχο είναι ότι ήρθε ένας Άγγλος στο ξενοδοχείο και τραγούδησε το ‘Τυχερό αστέρι’ στα ελληνικά. Ο άνθρωπος είναι φαν της σειράς, ήταν εκεί στα γυρίσματα και το τραγούδησε στα ελληνικά, ήταν πολύ συγκινητικό» συμπλήρωσε κλείνοντας.
Δείτε όλα όσα είπε
- Σκάνδαλο υποκλοπών: Νέα αίτηση ανάσυρσης της δικογραφίας κατέθεσε ο Κεσσές στον Άρειο Πάγο
- Ιράν: Νομοσχέδιο για την «ασφάλεια και την ανάπτυξη του Ορμούζ» κατατέθηκε στο κοινοβούλιο
- Markos by Night: Έρχεται το Σάββατο με την κωμωδία «10 Χρόνια Γάμου»
- ΣΥΡΙΖΑ για Ντίλιαν: Ένα ακόμα τεκμήριο ενοχής της κυβέρνησης και του Μητσοτάκη στη δυσώδη υπόθεση των υποκλοπών
- Βουλή: Άρση ασυλίας Κωνσταντοπούλου- Σαλμά εισηγείται η επιτροπή δεοντολογίας
- «Πολιτιστική και πολιτική» η επιστροφή της Μαρία Γκρατσία Κιούρι στη Ρώμη για τον οίκο Fendi
- Ο Μαραντόνα, η Αγγλία και οι… μύθοι: Η ιστορία πίσω από τη «μπλε» φανέλα της Αργεντινής το ’86 που… επιστρέφει (vids, pics)
- Πειραιάς: Από αναθυμιάσεις ο θάνατος του νεαρού ζευγαριού που βρέθηκε σε αυτοκίνητο μέσα σε γκαράζ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)





















![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [12.07 – 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/POSTER-copy-29-315x220.jpg)












































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442