Maestro: Συγκλονίζει η Μαρία Καβογιάννη μιλώντας για τη σκηνή ξυλοδαρμού
Η εξομολόγηση της Μαρίας Καβογιάννη για το Maestro
Στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο μίλησαν το μεσημέρι της Πέμπτης μερικοί από τους πρωταγωνιστές της σειράς Maestro, οι οποίοι βρίσκονται ήδη στους Παξούς για τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν της σειράς του MEGA που καθήλωσε την Ελλάδα και πλέον ταξιδεύει σε ολόκληρο τον πλανήτη μέσα από το Netflix.
Τα γυρίσματα της σειράς συνεχίζονται φυσικά στους Παξούς και άπαντες ανυπομονούν για την δεύτερη σεζόν.
Μάλιστα, μερικές πληροφορίες για το τι αναμένεται να δούμε στις επόμενες σεζόν έδωσαν στην κάμερα του MEGA, η Μαρία Καβογιάννη, η Κλέλια Ανδριολάτου, ο Φάνης Μουρατίδης και η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου.
Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του Maestro για την 2η σεζόν
«Είμαστε στον Λογγό, ένα από τα τρία λιμάνια των Παξών και κάνουμε μια σκηνή με τον Σπύρο και τη Γιάννα και βλέπουμε πώς είναι η ζωή τους σήμερα, μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει. Κάθε μέρα πάμε σε διαφορετική τοποθεσία του νησιού» είπε αρχικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ενώ η Κλέλια Ανδριολάτου είπε από την πλευρά της: «Η Κλέλια στον δεύτερο κύκλο βρίσκεται σε μία άλλη συναισθηματική θέση. Έχει περάσει κάτι πρωτόγνωρο, έχει βιώσει τον έρωτα και την απόρριψη σε ένα μικρό χρονικό διάστημα και είναι πιο ώριμη συναισθηματικά. Εδώ είναι ένας παράδεισος και κάθε μέρα λέω ευχαριστώ. Χθες μαγείρεψα σουφλέ σοκολάτας και φάγαμε όλοι μαζί».
«Ο Φάνης προσπαθεί να δει τη ζωή του με έναν διαφορετικό τρόπο. Είναι δήμαρχος πια πολιτογραφημένος και σχεδιάζει το μέλλον του τόπου», είπε ο Φάνης Μουρατίδης για τον ρόλο του, ενώ την ίδια στιγμή η Μαρία Καβογιάννη δήλωσε: «Ένιωσα μεγάλη χαρά και ευγνωμοσύνη για την ανταπόκριση του κόσμου στη σκηνή του ξυλοδαρμού. Ήταν μεγάλη η ικανοποίηση και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ».
Δείτε όσα έιπαν
- Τι ώρα ξεκινάει η στάση εργασίας των διανομέων – «Πιάνει» και τον τελικό του Μουντιάλ
- Οι τίτλοι που έχει κατακτήσει στην καριέρα του ο Στέφανος Τσιτσιπάς
- Ευρώπη: Πώς βλέπουν την εκπαίδευση οι πολίτες – Η επαγγελματική κατάρτιση χάνει σε «κύρος», κερδίζει σε «δουλειές»
- Shops Open Across Greece this Sunday as Summer Sales Continue
- Airbnb: Τι γράφει το e-mail της ΑΑΔΕ σε ιδιοκτήτες ακινήτων
- Τσιτσιπάς – Κολινιόν 2-1: Νικητής ο Στέφανος, κατέκτησε το Γκστάαντ Όπεν! (vids)
- Μέσα στην σκοτεινή «αίρεση» του Έπσταϊν: Μαρτυρία πρώην βοηθού ξετυλίγει το νήμα του μηχανισμού κακοποίησης
- Meteo: Μέχρι και 43 βαθμούς Κελσίου θα δείξει το θερμόμετρο – Ως πότε θα διαρκέσει ο καύσωνας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)









![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [19.07 – 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/POSTER-copy-30-315x220.jpg)











![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)












































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442