Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάρις Αλεξίου για Maestro: «Νιώθω σαν να ξεκινάω τώρα την καριέρα μου»

Χάρις Αλεξίου για Maestro: «Νιώθω σαν να ξεκινάω τώρα την καριέρα μου»

Η Χάρις Αλεξίου μίλησε για την παγκόσμια επιτυχία της σειράς του MEGA μέσα από το Netflix Maestro.

Η αγαπημένη Χάρις Αλεξίου μίλησε για την επιτυχία της σειράς του MEGA Maestro που μέσα από το Netflix κατακτά το παγκόσμιο κοινό.

Μιλώντας την κάμερα της εκπομπής «Breakfast @ Star» και τη δημοσιογράφο Μυρσίνη Κοντού, η Χάρις Αλεξίου αναφέρθηκε στην επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με το Maestro.

«Και βέβαια είμαι χαρούμενη που το Maestro μπήκε στο Netflix. Είμαι χαρούμενη καταρχήν για την επιτυχία του Χριστόφορου που είναι κι αυτός ένα διαμάντι παιδί και πολύ καλός καλλιτέχνης.

Για τις νέες προσθήκες μόνο ο Χριστόφορος μπορεί να μιλήσει. Είναι ωραίο και για εμάς να βλέπουμε να μπαίνουν καινούργια πρόσωπα. Ο κόσμος μου λέει τα καλύτερα. Νιώθω σαν να ξεκινάω τώρα την καριέρα μου», σημείωσε χαρακτηριστικά η Χάρις Αλεξίου.

«Το χαίρομαι, το απολαμβάνω»

Η Χάρις Αλεξίου, εκτός από το Maestro, τη φετινή σεζόν συμμετέχει και στη θεατρική παράσταση «Μια νύχτα στην Επίδαυρο», η οποία ανεβαίνει στο θέατρο “Rex”.

«Φέτος είμαι και στο θέατρο και την τηλεόραση. Το ζω πολύ όμορφα. Το χαίρομαι, το απολαμβάνω. Η συνεργασία μου με τον υπόλοιπο θίασο είναι υπέροχη. Τους λατρεύω όλους. Είναι καταπληκτικοί.

Πέρα από το ότι είναι πάρα πολύ καλοί ηθοποιοί και είναι τιμή μου που δουλεύω μαζί τους, είναι και υπέροχα πλάσματα όλοι τους» ανέφερε η Χάρις Αλεξίου για τη θεατρική παράσταση «Μια νύχτα στην Επίδαυρο».

Οι συγκλονιστικές εξελίξεις στο Maestro

Με τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο του Maestro να έχουν ξεκινήσει, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν σταματά να μας δίνει μια μικρή γεύση από όσα θα απολαύσουμε στις οθόνες μας.

Το Maestro κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, κάνοντας μάλιστα άνοιγμα στην παγκόσμια αγορά μέσα από το Netflix.

Ο τίτλος του πρώτου επεισοδίου είναι «Μητέρα», αφού όλα ξεκινούν και τελειώνουν σε εκείνη.

Η μητέρα είναι ο άνθρωπος που μας φέρνει στον κόσμο, γαλουχεί σε μεγάλο βαθμό τον χαρακτήρα μας και επηρεάζει τη μετέπειτα πορεία της ζωής μας…

Η ιστορία συνεχίζεται από εκεί ακριβώς όπου την αφήσαμε. Μετά τη δολοφονία του Χαράλαμπου όλοι οι εμπλεκόμενοι βρίσκονται σε σοκ!

Η ζωή του Αντώνη, που πάτησε τη σκανδάλη, άλλαξε εντελώς και ούτε ο Σπύρος φαίνεται να μπορεί να τον συνεφέρει…

Ο Φάνης κάνει τα πάντα για να καλύψει το παιδί του…

Παράλληλα, ο Μιχάλης, ο γιατρός, που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, επιλέγει να μη μιλήσει, όπως και οι περισσότεροι άλλωστε, αφού ξεφορτώθηκαν έναν κακό άνθρωπο…

Η Μαρία για πρώτη φορά στη ζωή της μπορεί να πάρει ανάσα και να δει το μέλλον της με ηρεμία. Την προβληματίζει όμως η αλλαγή στη συμπεριφορά του γιου της.

Τρέμει με αυτά που βάζει στο μυαλό της και πανικοβάλλεται. Η Χάρις είναι εκεί και της προσφέρει παρηγοριά. Παράλληλα, με την επιστροφή του στην Αθήνα, ο Ορέστης προσπαθεί να ξεχάσει την Κλέλια και όσα συνέβησαν μεταξύ τους στους Παξούς, αλλά δεν μπορεί.

Η εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας τού δημιουργεί ακόμα περισσότερα προβλήματα… Το Ιόνιο όμως κρύβει μια θανάσιμη παγίδα για όλους στο νησί. Το πτώμα του Χαράλαμπου αναδύεται στην επιφάνεια της θάλασσας…

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024