Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ελεονώρα Μελέτη: «Το πρόβλημα δεν το έχουν αυτοί οι άνθρωποι, το έχει η κοινωνία που αντιστέκεται στην αποδοχή της πραγματικότητας»

Ελεονώρα Μελέτη: «Το πρόβλημα δεν το έχουν αυτοί οι άνθρωποι, το έχει η κοινωνία που αντιστέκεται στην αποδοχή της πραγματικότητας»

Η παρουσιάστρια ξέσπασε όσα λέγονται για το Athens Pride

Με τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για το Athens Pride ασχολήθηκαν στο «MEGA Καλημέρα» το πρωί της Τετάρτης (14/6).

Ο παρουσιαστής ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «εγώ τους αποδέχομαι όλους, οι εικόνες από το gay pride δείχνουν ανθρώπους καρικατούρες» και η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια σημείωσε πως συμφωνεί με τον Γιώργο Λιάγκα και προχώρησε σε ένα ξέσπασμα στέλνοντας μήνυμα.

«Συμφωνώ με πολλά από αυτά που είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Ίσως να μην χρησιμοποιούσα τον όρο «κλόουν» σε καμία περίπτωση, δεν χρειαζόταν, το καταλαβαίνω αλλά  παρόλα αυτά από τον Γιώργο. Αν βρίσκω ένα λάθος σε αυτό που έχει ξεκινήσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι το ότι γίνεται μια προσπάθεια αποδοχής του διαφορετικού. Δεν είναι διαφορετικοί άνθρωποι, είναι άνθρωποι και δεν υπάρχει λόγος να κάνει κανείς προσπάθεια να αποδεχτεί κανέναν. Γιατί κανένας δεν είναι διαφορετικός. Εγώ θεωρώ λοιπόν ότι το αφήγημα έχει κάποια λάθη και πρέπει να ξαναπάει από την αρχή. Δεν υπάρχει διαφορετικός και για να γίνουμε αποδεκτοί όλοι θα πρέπει να τους φερόμαστε σαν να μην είναι διαφορετικοί», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Δηλαδή όταν το παιδί μου θα με ρωτήσει «γιατί αυτός είναι ντυμένος έτσι;», η απάντηση δεν είναι «γιατί αγάπη μου είναι διαφορετικός και πρέπει να αγαπάμε την διαφορετικότητα». «Γιατί έτσι θέλει, μωρό μου και έχει το δικαίωμα να ντύνεται όπως θέλει» θα είναι η απάντηση».

«Αυτό είναι το πρόβλημα και ο Γιώργος έχει δίκιο σε ένα σημείο. Θα πρέπει να πάψουμε να αντιμετωπίζουμε τους ανθρώπους αυτούς σαν να είναι κάτι διαφορετικό που προσπαθούν να ενταχθούν σε μια κοινωνία. Το πρόβλημα δεν το έχουν αυτοί οι άνθρωποι, το πρόβλημα το έχει η κοινωνία που αντιστέκεται στην αποδοχή της πραγματικότητας. Και αν θα πρέπει να γίνει κάτι, θα πρέπει να υπάρξει παιδεία από το μηδέν μέχρι το τέλος έτσι ώστε η κοινωνία να βρει έναν τρόπο να αποδεχτεί. Αποδέχεται αυτός που έχει το πρόβλημα και το πρόβλημα το έχει η κοινωνία που αντιστέκεται. Δεν το έχουν οι άνθρωποι αυτοί. Θα πρέπει να πάψουμε να τους θεωρούμε και να τους αποκαλούμε «διαφορετικούς» και «διαφορετικότητα». Δεν υπάρχει καμία διαφορετικότητα», συμπλήρωσε.

Δείτε το απόσπασμα

Sports in

«Ο Ιωαννίδης βρίσκεται στην πρώτη θέση της μεταγραφικής λίστας της Σπόρτινγκ»

Νέο δημοσίευμα στην Πορτογαλία το οποίο αναφέρεται στο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Φώτη Ιωαννίδη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024