Ζόζεφιν και Θοδωρής Φέρρης μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες για την πρεμιέρα τους στο Posidonio.
Μεταξύ άλλων, οι δύο τραγουδιστές αναφέρθηκαν στη συνεργασία τους, στις μαμάδες τους που τους στηρίζουν ενώ δεν έλειψαν και οι ερωτήσεις για την προσωπική τους ζωή.
«Είμαι χαρούμενη και είμαι πολύ καλά», αποκρίθηκε η Ζόζεφιν όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Νίνο, η οποία έχει τραβήξει την προσοχή το τελευταίο διάστημα.
Επίσης, δήλωσε σχετικά με τη Eurovision: «Δεν έχω δηλώσει ότι θέλω να πάω, αλλά ότι είμαι θετική στο να πάω στη Eurovision αλλά δεν μου έχει γίνει πρόταση».
«Οι μαμάδες μας είναι εδώ, έχουν μαγειρέψει, μας δίνουν θετική ενέργεια. Είναι πολύ αυστηρές, θα μας πουν κατευθείαν αν δεν τις αρέσει κάτι», δηλώσανε οι δύο καλλιτέχνες.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα
Όταν ο Νίνο μίλησε για τη Ζόζεφιν
Ο Νίνο, αν και αποφεύγει να μιλά για την προσωπική του ζωή, επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τη σχέση του με τη Ζόζεφιν στα μέσα Απριλίου.
«Όλα καλά! Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ξεκινήσω εμφανίσεις στην Αθήνα. Είναι όλα πολύ σωστά στα προσωπικά μου. Είμαι πολύ καλά… Αυτό… Γενικότερα, είμαι χαρούμενος ναι! Δεν ξέρω αν θα κάνουμε ντουέτο – έκπληξη», σημείωσε στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» επιστρέφοντας από την Κύπρο ο αγαπημένος τραγουδιστής.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας