«Τρελό» ματς στη Φιλαντέλφια, με τον Τζέιμς Χάρντεν να δίνει τη λύση στους Σίξερς!
Η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς επικράτησε των Σέλτικς στην παράταση (116-115), φέρνοντας τη σειρά στο 2-2. Οι γηπεδούχοι είχαν για μεγάλο πρωταγωνιστή τον «μούσια», που έκανε πράγματα και θαύματα.
Δεν είναι μόνο οι 42 πόντοι, τα 8 ριμπάουντ και οι 9 ασίστ. Είναι και εκείνο το τρίποντο που ουσιαστικά χάρισε το ροζ φύλλο του αγώνα στους Σίξερς. Με το ρολόι στα 19″ πριν από το φινάλε και τον Μπράουν «κρεμασμένο» πάνω του, ο Χάρντεν εκτέλεσε από τα 7,24, γέρνοντας την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων.
Εξαιρετικός και ο Εμπίντ με 34 πόντους στη νίκη των Σίξερς, ενώ για τους Σέλτικς, ο Μπράουν μέτρησε 23 και ο Τέιτουμ 24.
ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 27-19, 59-50, 92-83, 107-107 (κ.α.), 116-115
Απίθανο και το άλλο ματς της βραδιάς στο NBA, με τους Σανς να ρίχνουν στο καναβάτσο τους Νάγκετς για το 2-2 στη σειρά (129-124).
Ντέβιν Μπούκερ και Κέβιν Ντουράντ οργίασαν για άλλη μια φορά και το Φοίνιξ έφτασε στο ροζ φύλλο του αγώνα.
Στους 36 πόντους και τις 12 ασίστ σταμάτησε ο Μπούκερ, που έβρισκε καλάθι με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. 36 πόντοι και 11 ριμπάουντ ο απολογισμός για τον KD που είχε άλλη μια μέρα στη δουλειά.
Για τους Νάγκετς πήγε στράφι η αδιανόητη εμφάνιση του Νίκολα Γιόκιτς. Ο Σέρβος σέντερ έκανε ότι ήθελε τους παίκτες των Σανς, ολοκληρώνοντας το ματς με 53 πόντους και 11 ασίστ. Εξαιρετικός και ο Τζαμάλ Μάρι με 28 πόντους.
Ο Κώστας Γαλανόπουλος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του και έτσι ο Χιμένεθ δεν μπορεί να τον υπολογίζει για το σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.
LIVE: Λεβαδειακός – ΟΦΗ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λεβαδειακός – ΟΦΗ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2 HD.
Περισσότεροι από 300.000 θεατές είδαν σε ζωντανή μετάδοση τον Φρανκ Ίλετ να μένει... παγωτό, τη στιγμή που η Γουέστ Χαμ τελείωνε το όνειρο της... ανακούφισης, με το πιο πολυαναμενόμενο κούρεμα στην ιστορία του ποδοσφαίρου!