Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Διονυσία Θεριανού, το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης, στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4».
Μέσα σε όλα, η συγγραφέας μίλησε από καρδιάς για το ατύχημα που είχε σε πολύ νεαρή ηλικία εξηγώντας πως αυτό μετατράπηκε σε δύναμη.
Η συγκλονιστική εξομολόγηση
Πιο συγκεκριμένα, η Διονυσία Θεριανού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σε ηλικία 14 μηνών κάποια στιγμή, ενώ με κρατούσε η γιαγιά μου στην αγκαλιά της, κάποιος φώναξε ότι οι γκλαούνες καίγονται και εκείνη πάνω από το τηγάνι για να δει τι γίνεται. Τότε γύρισα και έπεσα μέσα στο τηγάνι. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να καεί σε πάρα πολύ μεγάλη έκταση και βαθμό το πρόσωπο και η περιοχή γύρω από τα μάτια μου. Ήταν θαύμα που γλίτωσα τη ζωή μου και δεν τυφλώθηκα».
«Η πρώτη μου εγχείρηση έγινε σε ηλικία 12 χρονών γιατί πριν δεν μπορούσα να κάνω το οτιδήποτε. Οπότε εκεί υπήρχε πολύ μεγάλο πρόβλημα γιατί υπήρχε το έγκαυμα και, όπως γνωρίζουμε, τα παιδιά σε οποιαδήποτε διαφορετικότητα είναι ευαίσθητα σε αυτό και γίνεσαι στόχος. Πέρασα ένα πολύ άγριο μπούλινγκ, με φώναζαν «τέρας» και μου έλεγαν «πως είσαι έτσι;», «είσαι σαν Κουασιμόδος». Λόγω αυτής της εμπειρίας γεννήθηκε και το βιβλίο μου, το οποίο μιλάει για αυτή την εμπειρία σαν ένας άνθρωπος που έχει περάσει μέσα από το σκοτάδι και βρήκε το φως».
«Παρόλο που φοβόμουν και αισθανόμουν αυτό που αισθανόμουν, πήγαινα και πίεζα τον εαυτό μου. Στο τέλος ξεπέρασα την αγοραφοβία, ξεπέρασα τα πάντα, ανακάλυψα τη δύναμη που έχει κάθε άνθρωπος μέσα του για να κάνει οτιδήποτε κι αν βάλει στο μυαλό του» συμπλήρωσε, επίσης, η Διονυσία Θεριανού στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας