Με δάκρυα στα μάτια ξεκίνησε την εκπομπή της η Ζήνα Κουτσελίνη σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, με την παρουσιάστρια να αποκαλύπτει τι συνέβη.
Κατά την έναρξη της εκπομπής, Αλήθειες με τη Ζήνα, η παρουσιάστρια σε μια άκρως ανθρώπινη στιγμή θυμήθηκε τον αγαπημένο της συνεργάτη Γιώργο Καραϊβάζ και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.
«Πω, πω τι έπαθα»
«Χθες είδα πολλές εκπομπές και είδα του παρελθόντος χρόνου με πολύ Γιώργο Καραϊβάζ. Μόλις έπεσε το σήμα μου ήρθε αμέσως η εικόνα» είπε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη.
«Και έπεσα πάνω σε στιγμές που είχε τόση πλάκα. Θυμάμαι το τραπέζι που καθόταν στη γωνία και ο τρόπος που κάθε φορά έμπαινε στην παρέα, βαρετά, βαρεμένος, που χάρη μας έκανε. Μου ήρθε με το σήμα, σαν να έβαλα έναν επίλογο. Πω πω, τι έπαθα. Ανεξέλεγκτο» συμπλήρωσε εμφανώς συγκινημένη η Ζήνα Κουτσελίνη.
Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Αλήθειες με τη Ζήνα
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας