Στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας προπονήθηκε η Μπαρτσελόνα, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και τους παίκτες του μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης να αναχωρούν για την Τουρκία, για το παιχνίδι της Παρασκευής με την Φενερμπαχτσέ (10/3, 19:45), για την 28η αγωνιστική της Euroleague.
Οι Μπλαουγκράνα, οι οποίοι το βράδυ της Τρίτης ηττήθηκαν στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό με 77-70, έκαναν βάρη στο γυμναστήριο του ΣΕΦ και στη συνέχεια χρησιμοποίησαν ένα από τα βοηθητικά γήπεδα του φαληρικού γηπέδου, για την προπόνησή τους.
Υπενθυμίζουμε ότι η Μπαρτσελόνα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό βρίσκεται στο 18-9 και στην 2η θέση της βαθμολογίας πίσω από τους Ερυθρόλευκους (19-8), ενώ από την άλλη η Φενερμπαχτσέ είναι στην 5η θέση με 16-10, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.