Με πείρα δεκαετιών και οι δύο ξέρουν τον καλύτερο τρόπο για να διασκεδάσουν τους τηλεθεατές και από την έναρξη της εκπομπής το θερμόμετρο χτυπάει κόκκινο.
Ο Λευτέρης Πανταζής, ένας από τους πιο επιτυχημένους λαϊκούς τραγουδιστές εδώ και δεκαετίες, ανεβάζει το κέφι από το πρώτο λεπτό που θα βρεθεί στη σκηνή, από τις πρώτες νότες που θα ακουστούν. Ο Χρήστος Δάντης, με τη διαχρονικά εξαιρετική φωνή του και τον χαρακτηριστικό τρόπο ερμηνείας του, θα τραγουδήσει μοναδικά «Το παλιό μου παλτό», όπως και άλλες πολλές επιτυχίες.
Ο Λευτέρης Πανταζής παίρνει πρώτος τη σκυτάλη και χαρίζει με το «καλημέρα σας» μεγάλες επιτυχίες που έγραψαν ιστορία στην ελληνική μουσική σκηνή.
Ανάμεσά τους και το κομμάτι «Μια εμπειρία ακόμη» σε μουσική Κατερίνας Κόρου και στίχους Γεωργίας Τόγκα.
Το τραγούδι από το μακρινό 1980 περιλαμβάνεται στον δίσκο “Παράνομος δεσμός” που σημείωσε τεράστια επιτυχία αμέσως μόλις κυκλοφόρησε.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας