Βανδάλισαν καινούργια παιδική χαρά στη Θεσσαλονίκη
Η «επιδημία» βανδαλισμών της δημοτικής περιουσίας συνεχίζεται με τον νέο βανδαλισμό να αφορά μια νέα παιδική χαρά του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Ακατάπαυστα βανδαλίζονται δημοτικοί χώροι σε πολλές περιοχές της χώρας. Πιο πρόσφατος βανδαλισμός αυτός της νέας παιδικής χαράς του Δήμου Θεσσαλονίκης στη πλατεία Περιστεριών, που αποδόθηκε στο κοινό μόλις πριν λίγες ημέρες.
Ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων του Δήμου Θεσσαλονίκης Μάκης Κυριζίδης, προέβη στην ακόλουθη ανάρτηση:

Δεν μπορώ να αντιληφθώ κίνητρα για μια τέτοια πράξη!
Το λόγο πια έχει ο εισαγγελέας και η αστυνομία!
Όσο και να μην θέλουν κάποιοι θα συνεχίσουμε να αναβαθμίζουμε τις παιδικές χαρές που παίζουν τα παιδιά μας!»

- O Ολυμπιακός «εκτόξευσε» τις πιθανότητες του – Τι λένε οι αριθμοί μετά τη σπουδαία νίκη με τη Λεβερκούζεν (pics)
- Στράτος Τζώρτζογλου: «Με την Σοφία Μαριόλα χωρίσαμε, αλλά… δεν χωρίσαμε»
- Consumer Protection Heads Approved by Committee
- NBA: Διέλυσαν τους Κλίπερς οι Μπουλς (138-110) – Διπλό στο Ντένβερ οι Λέικερς (107-115)
- Δολοφονία στο Αγρίνιο: Απολογείται σήμερα ο 44χρονος – «Δεν περίμενα να φτάσουν τα πράγματα σε αυτό το σημείο»
- Η Σονάτα του Σεληνόφωτος: Η εξομολόγηση του Γιάννη Ρίτσου
- Πού θα χτυπήσει με σφοδρότητα η κακοκαιρία, οι κόκκινες περιοχές – Κίνδυνος για πλημμύρες, μπαράζ 112, κλειστά σχολεία
- Η εμπειρία της κίνησης μέσω μιας γλυπτικής ως ενσώματης πράξης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 21.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-Vxr9QbwI3hQ-unsplash-1-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442