Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Με μηνύσεις προσπαθεί ο Δήμος Φυλής να αποτρέψει τους καθημερινούς βανδαλισμούς

Με μηνύσεις προσπαθεί ο Δήμος Φυλής να αποτρέψει τους καθημερινούς βανδαλισμούς

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Φυλής, έχει ξεκαθαρίσει πως θα ακολουθήσει κάθε νόμιμη οδό προκειμένου να σταματήσουν οι βανδαλισμοί της δημοτικής περιουσίας.

Συνεχίζει τον αγώνα όσων προκαλούν φθορές στον κοινωνικό του εξοπλισμό, ο Δήμος Φυλής.

Κι αυτό γιατί, σε καθημερινή βάση, καταστρέφονται καλύμματα φρεατίων, φωτεινοί σηματοδότες, ηλεκτρικά καλώδια, πινακίδες οδικής σήμανσης, κάδοι απορριμμάτων, παγκάκια, όργανα παιδικής χαράς, στέγαστρα στις στάσεις των λεωφορείων και μπάρες απαγόρευσης κυκλοφορίας.

«Άλλοτε για να πουληθούν σε κέντρα διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών κι άλλοτε, χωρίς λόγο ή απλά, για …πλάκα» αναφέρουν χαρακτηριστικά από τον Δήμο Φυλής και προσθέτουν:

«Ανάλογη κατάσταση έχει παρατηρηθεί και σε κάποια σχολεία, όπου, εκτός των άλλων, οι Σχολικές Επιτροπές αγωνίζονται να αποκαταστήσουν τις ζημιές στις ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις ή για να αφαιρέσουν τα ακαλαίσθητα γκράφιτι από τους τοίχους και τα δάπεδα.

Το φαινόμενο έχει λάβει μορφή κοινωνικής μάστιγας, με αποτέλεσμα ο Δήμος να έχει κηρύξει πόλεμο στους ασυνείδητους.  Μετά το νέο κύμα λεηλασιών στο Ζεφύρι, ο Αναπλ.Δήμαρχος Γιώργος Ραφτέλης, κατόπιν συνεννόησης με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού, υπέβαλε μηνύσεις. Στόχος να συλληφθούν οι υπαίτιοι και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».

«Την ώρα που ο Δήμος δίνει καθημερινή μάχη για να βελτιώσει τις υποδομές του, προς όφελος των συνδημοτών μας, δαπανώντας χρήμα και χρόνο εργασίας, κάποιοι λυμαίνονται ή καταστρέφουν, χωρίς λόγο, τον κοινωνικό εξοπλισμό. Απέναντι στη λογική του παράλογου αντιδράμε συντεταγμένα.

Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς μου ζήτησε να προσφύγω στη Δικαιοσύνη. Παράλληλα, έχει θέσει τις υπηρεσίες μας σε ετοιμότητα και  καλεί τους συνδημότες μας να καταγγέλλουν στην Αστυνομία περιπτώσεις βανδαλισμών. Πρέπει να αντιδράσουμε οργανωμένα, απέναντι στα φαινόμενα κοινωνικής αποσύνθεσης και πιστεύω ότι, όλοι μαζί, θα το κάνουμε με επιτυχία», τόνισε ο Γιώργος Ραφτέλης.

 

 

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024