Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βανδάλισαν μέχρι και το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών με αναπηρία στην Ηγουμενίτσα

Βανδάλισαν μέχρι και το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών με αναπηρία στην Ηγουμενίτσα

Άγνωστοι στην Ηγουμενίτσα βανδάλισαν σχολεία, αλλά και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης και για άτομα με αναπηρία, που με δωρεές στέκεται όρθιο να προσφέρει στην Ελληνική οικογένεια. Βαριά άρρωστη η ελληνική κοινωνία.

Χωρίς τέλος οι βανδαλισμοί στην Ηγουμενίτσα αλλά και σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

Με μια ανάρτηση του ο Δήμος Ηγουμενίτσας επισημαίνει και καταδικάζει το γεγονός:«Με θλίψη διαπιστώνουμε ακόμη μία φορά, την έλλειψη σεβασμού και παιδείας που επιδεικνύουν σταθερά τα τελευταία χρόνια, ορισμένες ομάδες πολιτών βανδαλίζοντας τη δημοτική περιουσία.

Αυτή τη φορά ομάδα ατόμων, κατά τις νυχτερινές ώρες, προξένησε ζημιές σε κτηριακές υποδομές εκπαίδευσης, σπάζοντας με πέτρες τα τζάμια στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας και τα όργανα γυμναστικής στο εσωτερικό του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία «το εργαστήρι» ΚΔΑΠ-μεΑ «ΤΟ Εργαστήρι» .

Είναι προφανές ότι τέτοιου είδους ενέργειες προσβάλλουν όλους μας και δεν μπορούν να μένουν ατιμώρητες.

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για αυτές τις πράξεις και για το λόγο αυτό προχωρούμε τις διαδικασίες υποβολής μηνύσεων, ενώ παράλληλα καλούμε όλους τους πολίτες να καταγγέλλουν άμεσα στην Αστυνομία, κάθε προσπάθεια βανδαλισμού». Στην Ηγουμενίτσα αλλά και στους περισσότερους Δήμους της χώρας, οι βανδαλισμοί της δημοτικής περιουσίας είναι καθημερινό φαινόμενο.

Αν δεν θωρακιστούν οι Δήμοι με πολυπληθή Δημοτική αστυνομία ώστε να περιφρουρούν την δημοτική περιουσία, τότε οι καθημερινές ζημιές θα τινάξουν τα οικονομικά των Δήμων στον αέρα.

Σε όλη την επικράτεια οι Δημοτικές Αρχές υπερβάλλουν εαυτούς προσπαθώντας να περικόψουν έξοδα ώστε να αντιμετωπίσουν την ενεργειακή κρίση, τις ανάγκες των κοινωνικών τους δομών και τόσα άλλα, χωρίς να αυξήσουν το μόνο ουσιαστικό έσοδο που έχουν, δηλαδή τα Δημοτικά τέλη, σε μια άνιση μάχη με τον χρόνο και τα διαθέσιμα χρήματα. Με τους βανδαλισμούς που εντοπίζονται με μεγάλη ένταση και συχνότητα, είναι αμφίβολο πια πόσοι Δήμοι θα αντέξουν.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024