Μετά τον Ραζβάν Λουτσέσκου, η σκυτάλη των… παραπόνων πέρασε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο είναι έξω φρενών με το πέναλτι που δόθηκε στον Λεβαδειακό, κάνοντας λόγο για κραυγαλέο λάθος.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Για δεύτερο συνεχόμενο ματς γινόμαστε μάρτυρες ακατανόητων διαιτητικών αποφάσεων. Εμείς δεν θέλουμε να μας μάθει η ΚΕΔ τους κανονισμούς, είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει κανένα πέναλτι, πράγμα τόσο εξόφθαλμο, που ο VAR φώναξε τον Διαμαντόπουλο να διορθώσει το λάθος του.
Η επιμονή ενός διαιτητή να διατηρήσει ένα τόσο κραυγαλέο λάθος, δεν μπορεί να αποδοθεί σε κακή εκτίμηση. Εμείς δεν προσπαθούμε να κερδίσουμε εντυπώσεις, αλλά ό,τι μας αξίζει μέσα στο γήπεδο. Δεν θα διστάσουμε να πάρουμε όλα τα έννομα μέσα απέναντι σε ντροπιαστικές διαιτησίες σαν τη σημερινή».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Ολυμπιακός πέτυχε σημαντική επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και ο κόσμος των Πειραιωτών βρέθηκε στο ΣΕΦ και αποθέωσε τον Μπαρτζώκα, τους παίκτες του, αλλά και τον Γ. Αγγελόπουλο που τους υποδέχθηκε.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.