Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης 2-3: «Βασιλική» ανατροπή και πρόκριση
Παρότι βρέθηκε με δύο γκολ πίσω, η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε μια τεράστια ανατροπή, επικρατώντας με σκορ 3-2 της Βιγιαρεάλ και πήρε την πρόκριση για το τα προημιτελικά του Copa Del Rey.
Πριν από 12 ημέρες (7/01) η Βιγιαρεάλ νίκησε με 2-1 την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Κεράμικα», σήμερα για 57 λεπτά είχε «καθαρό» προβάδισμα απέναντι στη «βασίλισσα» με 2-0 για τους «16» του Κυπέλλου, αλλά η ομάδα του Αντσελότι με μία επική ανατροπή πέτυχε τρία γκολ μέσα σε 20 λεπτά και με το τελικό 3-2 πήρε πανηγυρικά το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς του Copa del Rey.
Η «Βασίλισσα» βρέθηκε μέσα σε λιγότερο από δύο εβδομάδες να «κυνηγά» την Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα και να χάνει από τους «Μπλαουγκράνα» στον τελικό του Super Cup Ισπανίας. Απόψε ήθελε πάση θυσία να επιστρέψει στις επιτυχίες και το έκανε με εντυπωσιακό τρόπο.
Καπουέ και Τσουκoυέζε στο 4΄ και 42΄ έβαλαν μπροστά το «κίτρινο υποβρύχιο» στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο οι Βινίσιους, Μιλιτάο και Σεμπάγιος «υπέγραψαν» την ανατροπή των «μερένγκες».
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.