Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το «μήνυμα» του Βεζένκοφ για Ρεάλ Μαδρίτης

Το «μήνυμα» του Βεζένκοφ για Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Απόλλωνα Πάτρας, για το ματς με τη Ρεάλ, αλλά και για τη Euroleague.

Ο Ολυμπιακός ήταν απολαυστικός κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας και πήρε μια άνετη νίκη, στρέφοντας πλέον την προσοχή του στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για τη νίκη απέναντι στους Πατρινούς, για το επικείμενο παιχνίδι με τη «βασίλισσα», αλλά και για το πως του φαίνεται η φετινή Euroleague.

Διαβάστε επίσης:

Οι δηλώσεις του Σάσα Βεζένκοφ:

Για το ματς: «Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια στα υπόλοιπα 30 λεπτά ήμασταν σοβαροί. Και πλέον κοιτάμε τη Ρεάλ. Ξέρουμε ότι το πρωτάθλημα είναι 2-3 ταχυτήτων αλλά πρέπει πάντα να παίζουμε όπως θέλουμε και για τον εαυτό μας, αλλά και για κάποια παιδιά που μπορεί να έρθουν να σε δουν για πρώτη φορά και θέλουν να σε δουν να παίζεις καλά».

Για τα παιχνίδια της Euroleague: «Είναι διαφορετικά τα παιχνίδια. Πρέπει να προσαρμόζεσαι σε κάθε ματς. Πλέον δεν βλέπεις και πολλά παιχνίδια να μένουν στους 60 πόντους και πρέπει να έχεις το μυαλό σου και στην άμυνα και στην επίθεση».

Για το ματς με τη Ρεάλ: «Διαφορετικό παιχνίδι από το πρώτο. Έχουν περάσει 4 μήνες και μαζί με τον κόσμο μας πάμε για τη νίκη».

Για τη Euroleague: «Είναι μια Euroleague ανταγωνιστική. Οι ομάδες απέχουν λίγο μεταξύ τους και όλοι μπορεί να κερδίσουν όλους».

Για τον κόσμο και το sold out της Παρασκευής: «Τους νιώθουμε δίπλα μας. Είναι πολύ ωραίο και θέλουμε να κερδίσουμε γιατί έχουμε χάσει κάποια παιχνίδι εδώ μέσα που έπρεπε να πάρουμε. Θα δώσουμε το 100%».

Για το κλίμα στον Ολυμπιακό: «Είναι ωραίο που παίζει ο ένας για τον άλλον και είμαστε μια οικογένεια».

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024