Στη «μάχη» του League Cup επιστρέφει, την Τρίτη (17/1), η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού.
Μετά τη νίκη (2-3) του Σαββάτου (14/1), για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League, ο Θρύλος αντιμετωπίζει και πάλι τον Φοίνικα Σύρου στο κλειστό της Ερμούπολης, στις 20:30 (EPT Sports 1), αυτή τη φορά για τα ημιτελικά του League Cup.
Στον πρώτο ημιτελικό του θεσμού, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να περάσουν νικηφόρα από την έδρα του Φοίνικα και να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στην τελική φάση, με… φόντο τη ρεβάνς στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», το ερχόμενο Σάββατο (21/1).
Σπύρος Χανδρινός: «Περιμένουμε ένα ακόμα δύσκολο ματς, όπως αυτό που προηγήθηκε για το πρωτάθλημα. Θα πρέπει να μπούμε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι αύριο, ώστε να καταφέρουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση μας στην επόμενη φάση του League Cup».
LIVE: Φράιμπουργκ – Άστον Βίλα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φράιμπουργκ – Άστον Βίλα για τον τελικό του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1.
LIVE: Ολυμπιακός – Μπαρτσελονέτα. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Μπαρτσελονέτα για την 6η και τελευταία αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.