Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Γκάζια» από Γκαλτιέ στους παίκτες της Παρί

«Γκάζια» από Γκαλτιέ στους παίκτες της Παρί

Δυσαρεστημένος με την γκέλα της Παρί εμφανίστηκε ο Γκαλτιέ.

Το νέο έτος δεν ξεκίνησε καλά για την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία μετά την ήττα από τη Λανς (3-1), έχασε για δεύτερη φορά μέσα σε δύο εβδομάδες και πάλι εκτός έδρας, από τη Ρεν με 1-0.

Πλέον, η μάχη του τίτλου αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς η απόσταση που χωρίζει τους «πρωτευουσιάνους» από τη δεύτερη Λανς μειώθηκε στους τρεις βαθμούς μετά την ολοκλήρωση της 19ης αγωνιστικής.

Ο τεχνικός της ομάδας του Παρισιού, Κριστόφ Γκαλτιέ, μετά το ματς εξήγησε ότι το αποτέλεσμα οφείλεται και ως έναν βαθμό στο Μουντιάλ, υποστηρίζοντας πως οι παίκτες του δεν είναι ακόμα συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα: «Πρέπει να ξαναβρούμε το παιχνίδι μας, μετά τη διακοπή των αγώνων στο Κατάρ για το παγκόσμιο κύπελλο. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και ήταν.

Είχαμε την μπάλα, αλλά δεν καταφέραμε να τους απειλήσουμε. Η Ρεν αμύνθηκε με ευκολία. Δεν ανησυχώ, αλλά χρειαζόμαστε να συνέλθουμε. Το Μουντιάλ τελείωσε. Ημασταν διασκορπισμένοι για μεγάλο διάστημα, οπότε πρέπει να ανακτήσουμε τη συνοχή και τον ρυθμό μας».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024