Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιωνικός – Βόλος 0-1: Νίκη πεντάδας για τους Θεσσαλούς

Ιωνικός – Βόλος 0-1: Νίκη πεντάδας για τους Θεσσαλούς

Με πέναλτι στις καθυστερήσεις, ο Βόλος έφυγε νικητής από τη Νίκαια (0-1). Ξανά στην πρώτη πεντάδα η ομάδα του Μπράτσου.

Μετά από δύο μήνες χαμογέλασε ξανά ο Βόλος. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου απέδρασε με το διπλό από τη Νίκαια (0-1), βυθίζοντας και άλλο τον Ιωνικό.

Για πέντε αναμετρήσεις, οι φιλοξενούμενοι αγνοούσαν τη χαρά της νίκης, με την κατάρα να σπάει στη Νίκαια.

Μάλιστα, μετά και το αποψινό διπλό, η ομάδα του Κώστα Μπράτσου επανήλθε στην πρώτη πεντάδα του ελληνικού πρωταθλήματος με 29 πόντους σε 18 αγωνιστικές.

Από την άλλη, δυσοίωνο μοιάζει το μέλλον του Ιωνικού, που παραμένει κολλημένος στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η λύτρωση για τον Βόλο ήρθε στις καθυστερήσεις από την άσπρη βούλα. Ο Οζέγκοβιτς αποδείχθηκε ψύχραιμος και οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με το χρυσό τρίποντο.

Η πρώτη αξιόλογη φάση ήρθε στο 31ο λεπτό και ανήκε στον Ιωνικό. Οι γηπεδούχοι έφυγαν στην κόντρα και ο Γούλερι έπιασε συρτό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής, αλλά ο Κλέιμαν έβγαλε εντυπωσιακά στη γωνία του.

Ο Βόλος ανέβασε στροφές στη συνέχεια, σπαταλώντας τρεις ευκαιρίες πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 63ο λεπτό ο Περράκης υπέδειξε την άσπρη βούλα για μαρκάρισμα του Ρομαό στον Μπαριέντος, με τον διαιτητή να αλλάζει την απόφασή του έπειτα και από συνεννόηση με το VAR.

Στο 68’ ο Βόλος έχασε τρομερή ευκαιρία καθώς μετά από κόρνερ του Ντέλετιτς, ο Πίρινεν πήρε ολομόναχος την κεφαλιά αλλά αστόχησε και στο 72’ ο Βαλεριάνος έκανε το γύρισμα από αριστερά, αλλά ο Μάντζης δεν κατάφερε για λίγο να βρει την μπάλα.

Και στο 89ο λεπτό ήρθε η λύτρωση για την ομάδα του Μπράτσου. Ο Οζέγκοβιτς έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε στο απλωμένο χέρι του Τσιγκρίνσκι και ο Περράκης αφού είδε τη φάση στο VAR, έδωσε το πέναλτι. Ο Οζέγκοβιτς εκτέλεσε εύστοχα και χάρισε τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Σάκιτς, Σόουζα, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Ρομαό (90+2’ Καμπράλ), Κάνιας, Λοβέρα (58’ Φαντιγκά), Γούλερι (80’ Ελευθεριάδης), Σεμπά, Μάντζης.

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Μεταξάς, Μπαριέντος, Ντέλετιτς, Μεσκίδα (81’ Καρτάλης), Τσιρίνος (74’ Κούτσιας), Οζέγκοβιτς (90+3’ Σιέλης).

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024