Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσάβι: «Ο σχεδιασμός λειτούργησε τέλεια»

Τσάβι: «Ο σχεδιασμός λειτούργησε τέλεια»

Ικανοποιημένος με τη μεγάλη νίκη της Μπαρτσελόνα απέναντι στη Ρεάλ εμφανίστηκε ο Τσάβι.

Το 14ο Σούπερ Καπ Ισπανίας της ιστορίας της κατέκτησε η Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Τσάβι Ερνάντεθ νίκησε χθες με 3-1 τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό, ο οποίος διεξήχθη στο «Κινγκ Φαχντ Στάντιουμ» στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς κατέληξε στη Βαρκελώνη και ήταν, παράλληλα, ο πρώτος για τον Ισπανό τεχνικό στον πάγκο της ομάδα της Βαρκελώνης.

Είχε κάθε λόγο λοιπόν να είναι ευχαριστημένος, ο οποίος στάθηκε στην απόδοση της ομάδας, αναφερόμενος ειδικά στον Γκάβι:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος και πολύ χαρούμενος, ξέρετε ότι έχει μεγάλη σημασία για εμένα ο τρόπος. Όταν κερδίζουμε και δεν παίζουμε καλά, δεν φεύγω απόλυτα ικανοποιημένος. Αυτό που είχαμε σχεδιάσει πήγε τέλεια.

Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες, έχουν δεχτεί πολλές κριτικές, πολλές από αυτές άδικες, αλλά απελευθερώθηκαν και αυτό μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση», τόνισε σχετικά ο Τσάβι και συμπλήρωσε:

«Προερχόμαστε από μια δύσκολη περίοδο, η αποχώρηση του Μέσι ήταν πολύ σημαντική και πολύ δύσκολο να χωνευτεί, ελπίζω να είναι ο πρώτος τίτλος από πολλούς. Αυτή η νίκη θα μας δώσει αυτοπεποίθηση.

Προτιμώ το πώς το κάναμε περισσότερο από τον τίτλο. Ο Γκάβι έχει ψυχή και χαρακτήρα που απλώνεται σε όλη την ομάδα. Είναι θεαματικός και είναι μόλις 18 ετών. Δεν κουράζομαι να τον επαινώ, δεν σταματά αυτό το αγόρι να εντυπωσιάζει τους πάντες».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024