H Μελίνα Νικολαϊδη θέλησε να πάρει θέση για την πολύ σοβαρή υπόθεση του ανήλικου μαθητή, ο οποίος δεχόταν σεξουαλικές παρενοχλήσεις από συνομήλικους του.
Η ανάρτηση της στο instagram
«Στο Ίλιον οκτώ ανήλικοι εγκληματίες βίαζαν επί ένα μήνα ένα 15χρονο αγόρι και διακινούσαν το υλικό σε τρίτους. Οι κατηγορούμενοι ανέφεραν πως το έκαναν για πλάκα και δεν ήξεραν ότι είναι τόσο σοβαρό το είχαν δει σε ταινίες. Οι δικηγόροιβαφτίζουν το έγκλημα ως «χοντρό αστείο» και «κακής ποιότητας παιχνίδι. Οι γονείς από το βήμα που τους δίνουν τα κανάλια, διατυμπανίζουν πόσο καλή οικογένεια έχουν και παραπονιούνται πως τα παδιά τους δεν μπορούν πια να ζήσουν μια κανονική ζωή.
Στο τέλος θα απαιτήσουν από τον 15χρονο να ζητήσει και δημόσια συγγνώμη για την αναστάτωση Ανίκανοι, αδιάφοροι γονείς, κανονικοποίηση της βίας, μέσα από τραγούδια και βίντεο που απευθύνονται σε έφηβους και μιλάνε για ξύλο, ναρκωτικά νταηλίκια και σex, μια κοινωνία που κλείνει τα μάτια γιατί “δεν της πέφτει λόγος”, μια δικαιοσύνη νεκρή», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανάρτηση που αναδημοσίευσε η Μελίνα Νικολαΐδη.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.