Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε στην «Ελένη» ο Μάνος Γαβράς. Ο γνωστός ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τις συναισθηματικές άμυνες που χρειάζεται να εφαρμόζει έτσι ώστε να μην δένεται στις προσωπικές του σχέσεις λόγω των πολλών επαγγελματικών ταξιδιών του.
Επίσης, αποκάλυψε γιατί έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του αλλά και την ανάγκη του να μην αφήνει τον χρόνο να κυλά χωρίς να τον εκμεταλλεύεται.
«Γενικά στη ζωή μου και για επαγγελματικούς λόγους ταξιδεύω πάρα πολύ. Έχω δικλείδα ασφαλείας για να μην νιώθω άσχημα με τους αποχωρισμούς. Τα κάνω να φαίνονται όλα πολύ φυσιολογικά», ανέφερε.
Και πρόσθεσε «Πολλές φορές όταν πήγαινα να δεθώ σε μια σχέση σκεφτόμουν ότι θα πρέπει να φύγω σε λίγους μήνες».
Επιπλέον εξομολογήθηκε από πότε και γιατί έχει αδυναμία στην μητέρα του: «Από τότε που έχασα τον πατέρα μου, μου είναι πιο δύσκολο όταν αποχωρίζομαι την μητέρα μου. Έχω πολύ μεγάλη αδυναμία στη μητέρα που παρότι δεν την έχω ζήσει πολύ».
Σε επαγγελματικό επίπεδο ο ηθοποιός συμμετείχε σε μια σειρά βασισμένη σε αληθινά γεγονότα που γυρίστηκε στο Ισραήλ.
«Δεν πιστεύω σε αυτό που λένε ότι οι άντρες δεν κλαίνε. Έχω κλάψει πολλές φορές και είναι λυτρωτικό. Μπορώ να κλάψω αν νοιώσω ότι πρόδωσα την ευκαιρία που είχα σε αυτή τη ζωή να κάνω πράγματα», κατέληξε.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας