Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θραύση το ντοκιμαντέρ Χάρι - Μέγκαν για το Netflix

Θραύση το ντοκιμαντέρ Χάρι – Μέγκαν για το Netflix

Ξεπέρασε τις προσδοκίες το ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ για το Netflix.

Η εκρηκτική παραγωγή του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ αποτελεί μέχρι στιγμής την πιο δημοφιλή σειρά του Netflix στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στο πρώτο επεισόδιο πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ αφηγούνται τη γνωριμία τους. Το παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 4,5 εκατομμύρια τηλεθεατές. Αριθμός που προκύπτει για τις επτά μέρες μετά την προβολή του στις 8 Δεκεμβρίου.

Αντιδράσεις για την Νταϊάνα νεκρή – Σοκαριστικές σκηνές στο The Crown

Κατάφεραν ουσιαστικά να επισκιάσουν το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν του The Crown. Είχε βγει στον αέρα στις 9 Νοεμβρίου και έχει σημειώσει πάνω από 1,5 εκατομμύριο προβολές. Μια σειρά που επίσης εστιάζει στη βασιλική οικογένεια.

Με πρωταγωνιστές πλέον την Imelda Staunton, τον Jonathan Pryce, την Elizabeth Debicki και τον Dominic West, τα τελευταία επεισόδια εστίαζαν στην κατάρρευση του γάμου του Καρόλου και της Νταϊάνα.

Συμπεριλαμβανομένης της περιβόητης συνέντευξης της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα στο BBC Panorama με τον Martin Bashir.

Η σειρά δέχεται έντονες επικρίσεις, με τον πρώην πρωθυπουργό Sir John Major να δηλώνει ότι είχε αρχίσει να αγγίζει τα όρια του «χοντροκομμένου εντυπωσιασμού», αλλά και της «κακόβουλης ανοησίας». Το The Crown έχει βρεθεί και στο στόχαστρο της Dame Judi Dench.

Για αυτόν τον λόγο και το Netflix προσέθεσε μια δήλωση αποποίησης ευθυνών στην περιγραφή του τρέιλερ για τον πέμπτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς. Επανέλαβε μάλιστα πως το The Crown αποτελεί «μυθιστορηματικό δράμα».

MasterChef και Μουντιάλ «εξαφάνισαν» Χάρι και Μέγκαν

Το εκρηκτικό ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ κατάφερε ωστόσο να προσελκύσει πολύ μικρότερο κοινό συγκριτικά με αγώνες του Μουντιάλ. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς τα 23 εκατομμύρια που συντονίστηκαν για να παρακολουθήσουν την ήττα της Αγγλίας με 2-1 από τη Γαλλία στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σημείωσε μάλιστα πιο χαμηλά ποσοστά και από το τυπικό επεισόδιο του MasterChef: The Professionals που μεταδόθηκε από το BBC One την ίδια εβδομάδα που δόθηκε στον αέρα και το πρώτο μέρος του ντοκιμαντέρ τους.

Το ντοκιμαντέρ «Meghan & Harry», σε σκηνοθεσία της Liz Garbus, είναι το πρώτο μετά την πολυετή συμφωνία που υπέγραψαν πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ με το Netflix. Μικρό χρονικό διάστημα αφότου έγινε γνωστό ότι αποχωρούν από την ενεργό δράση ως μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ήταν τον Σεπτέμβριο του 2020 που το ζευγάρι ανακοίνωσε τη συνεργασία του με το Netflix. Μια συνεργασία που προβλέπει την παραγωγή διαφόρων project. Ντοκιμαντέρ, docuseries, ταινίες μεγάλου μήκους αλλά και παιδικά προγράμματα σε συνεργασία με την εταιρεία τους Archewell Productions.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024