Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
The Crown: Αμφιλεγόμενες σκηνές με την Νταϊάνα νεκρή

The Crown: Αμφιλεγόμενες σκηνές με την Νταϊάνα νεκρή

Σκηνές με την Νταϊάνα νεκρή στη νέα σεζόν του The Crown.

Αναστάτωση έχουν προκαλέσει σε μέλη του συνεργείου κάποιες από τις σκηνές για την έκτη σεζόν της δραματικής σειράς The Crown. Η ηθοποιός Elizabeth Debicki αναγκάστηκε για τις ανάγκες του The Crown να ξαπλώσει σε ένα ανοιχτό φέρετρο. Θα υποδύεται τη νεκρή πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Οι σοκαριστικές σκηνές για τη νέα σεζόν του The Crown αναμένεται να προκαλέσουν αντιδράσεις.

Εξοργισμένος με πρίγκιπα Χάρι ο Γουίλιαμ για Νταϊάνα

Θα παρουσιαστούν οι αγωνιώδεις προσπάθεις των γιατρών να σώσουν την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Η σκηνή θα τη δείχνει ξαπλωμένη και τους γιατρούς από πάνω της μέσα στα αίματα.

Σε άλλες σκηνές, σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, θα παρακολουθήσουμε έναν συντετριμμένο πρίγκιπα Κάρολο αφού δει το πτώμα της Νταϊάνα, καθώς και τους πρίγκιπες Χάρι και Γουίλιαμ στην κηδεία της μητέρας τους.

Εκφράζονται φόβοι για τον αντίκτυπο που θα έχουν για πρίγκιπα Γουίλιαμ και πρίγκιπα Χάρι οι σκηνές που απεικονίζουν τις τελευταίες στιγμές της πριγκίπισσας Νταϊάνα πριν από το μοιραίο αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι το 1997.

«Έβαλαν την Elizabeth Debicki να ανέβει σε φέρετρο και να παίξει την Νταϊάνα νεκρή. Οι τηλεθεατές θα δουν σκηνές με έναν Γάλλο ιερέα, καθώς η Νταϊάνα κηρύσσεται νεκρή» σημείωσε, σύμφωνα με τη MailOnline, κάποιος από τους θεατές που βρέθηκε στα γυρίσματα.

Σκηνές με νεκρή την Νταϊάνα

Επισήμανε μάλιστα ότι τα μέλη του συνεργείου ήταν εμφανώς αναστατωμένα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

«Ο πρίγκιπας Κάρολος μπαίνει στο δωμάτιο και δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Παρατηρεί όμως ότι από την Νταϊάνα λείπει ένα σκουλαρίκι. Αυτό είναι το μόνο στο οποίο μπορεί να επικεντρωθεί».

Όσοι βρέθηκαν στα γυρίσματα αναφέρουν πως ούτε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ούτε ο πρίγκιπας Χάρι είδαν ποτέ τη μητέρα τους νεκρή στο φέρετρο.

«Δεν θα έπρεπε να το παρακολουθήσουν αυτό. Ούτε το βρετανικό κοινό θα έπρεπε να το δει», υπογραμμίζουν χαρακτηριστικά.

Τα μέλη του πληρώματος ανησυχούν για το γεγονός πως σεναριογράφοι και παραγωγοί κάνουν υπερβολές. Εκτιμούν ότι το κάνουν σε μια προσπάθεια να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Το Netflix, το οποίο έχει δεχτεί πυρά για προσπάθειες εντυπωσιασμού και ανακρίβειες, υποστηρίζει πως δεν θα προβληθεί στη δραματική σειρά η «ακριβής στιγμή» του δυστυχήματος.

Φίλη της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα επισημαίνει πως οι δημιουργοί της σειράς μπορεί να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για «αναλγησία» σχετικά με τα γυρίσματα στο Παρίσι.

«Είναι προφανώς τρομερό για τα παιδιά της Νταϊάνα να πρέπει να το ξαναδούν αυτό. Είναι αναίσθητο» σημείωσε η Debbie Frank. «Ο θάνατος της Νταϊάνα και το δυστύχημα ήταν το μεγαλύτερο σοκ για τη γενιά μας. Είχε τεράστιο αντίκτυπο».

Ο πρώην σωματοφύλακας της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα δήλωσε στη The Sun πως ο βασιλιάς Κάρολος και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα θεωρήσει τις σκηνές αποκρουστικές.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024