Τσιτσιπάς: «Έπαιξα πολύ καλά, ήμουν συγκεντρωμένος»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίστηκε ευχαριστημένος με την απόδοση του στον ημιτελικό κόντρα στον Εμίλ Ρουσουβουόρι, ενώ δήλωσε έτοιμος να κατακτήσει τον δέκατο τίτλο της καριέρας του.
Πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-0 του Φιλανδού, Εμίλ Ρουσουβουόρι παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τον τελικό του τουρνουά της Στοκχόλμης, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Χόλγκερ Ρούνε.
Διαβάστε επίσης: Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 0-2: Δυο «ζωγραφιές» στο Αγρίνιο (vids)
Μετά το τέλος του ημιτελικού, ο Έλληνας τενίστας δήλωσε τα εξής:
«Νομίζω ότι έπαιξα πολύ καλά, ήμουν συγκεντρωμένος, ήταν ένα από αυτά τα ματς που είμαι πραγματικά μέσα στο παιχνίδι», είπε στην on court συνέντευξή του ο 24χρονος τενίστας. «Μπόρεσα να παίξω καλό τένις σε όλο το ματς. Ήμουν εκεί, τόλμησα, πήγαινα για τα χτυπήματά μου και λειτούργησε υπέρ μου».
Μίλησε και για τον αντίπαλό του στον τελικό, τον Χόλγκερ Ρούνε. «Και οι δύο είμαστε μεγάλοι μαχητές, θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Ο Χόλγκερ πάει καλά τελευταία, έχουμε παίξει αρκετές φορές στην προπόνηση. Ανυπομονώ γι’ αυτή τη μάχη».
Επανέλαβε, τέλος, πόσο του αρέσει αυτό το τουρνουά. «Έχω δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις εδώ, το 2018 κατέκτησα τον πρώτο τίτλο μου. Υπάρχουν ωραία πράγματα στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Ο κόσμος εδώ είναι υπέροχος και απολαμβάνω τη σουηδική φιλοξενία».
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον
- Βίρτους Μπολόνια – Χάποελ Τελ Αβίβ 74-79: Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Ιτούδη και κορυφή στη Euroleague
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Κλάιμπερν και Πάντερ «καθάρισαν» στη Βαρκελώνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)
















































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)


![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442