Σήμερα Σάββατο (22/10) άνοιξε η «αυλαία» για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague, με το πρόγραμμα της ημέρας να είχε δύο αναμετρήσεις.
Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο με σκορ 2-0. Πλέον οι Ερυθρόλευκοι πήγαν στους 17 πόντους και προσπέρασαν τον ΠΑΟΚ (που αγωνίζεται αύριο) ανεβαίνοντας 4οι. Από την άλλη πλευρά, το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου έμεινε στους 11 βαθμούς και την 7η θέση.
Ο Βόλος συνεχίζει την εξαιρετική του φετινή πορεία πετυχαίνοντας την έκτη νίκη του, αφού επικράτησε με σκορ 2-0 εκτός έδρας του Ατρομήτου. Έτσι η ομάδα της Θεσσαλίας πέρασε στη δεύτερη θέση με 20 πόντους και θα περιμένει το αποτέλεσμα της ΑΕΚ. Αντίθετα οι Περιστεριώτες έμειναν στους 11 βαθμούς και την 8η θέση.
LIVE: Πανσερραϊκός - Κηφισιά. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Πανσερραϊκός - Κηφισιά για την 7η αγωνιστική των play out της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports 2.
Η Φενέρμπαχτσε προκρίθηκε στο Final-4 της Euroleague στην Αθήνα και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έγραψε Ιστορία ως ο πρώτος προπονητής με έξι συνεχόμενες παρουσίες.