Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ατρόμητος-Βόλος 0-2: Οι Θεσσαλοί πέρασαν και από το Περιστέρι

Ατρόμητος-Βόλος 0-2: Οι Θεσσαλοί πέρασαν και από το Περιστέρι

Εξαιρετικός ο Βόλος στο φετινό πρωτάθλημα! Με γκολ των Ντέλετις και Πάολο Φερνάντες, η ομάδα του Κώστα Μπράτσου επικράτησε (0-2) και του Ατρομήτου.

Από τρίποντο σε τρίποντο ο Βόλος! Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου είναι ασταμάτητη στην εφετινή Super League, καθώς «δραπέτευσε» με τη νίκη και από το Περιστέρι. Ο σύλλογος της Μαγνησίας επικράτησε (0-2) εκτός έδρας του Ατρομήτου, σκαρφαλώνοντας και πάλι στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μετά από 9 αγωνιστικές, ο Βόλος βρίσκεται στους 20 βαθμούς και στο -4 από το πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Από την άλλη, ο Ατρόμητος μέτρησε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα, παραμένοντας στην 8η θέση της κατάταξης με 11 πόντους.

Διαβάστε επίσης: Τσιτσιπάς – Ρουουσουβουόρι 2-0: «Πέταξε» για τον τελικό ο Στέφανος

Η νέα επιτυχία της ομάδας του Μπράτσου είχε… κιτρινόμαυρο χρώμα. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Μίλος Ντέλετιτς, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, με τον Πάολο Φερνάντες να παίρνει τη σκυτάλη για το 2-0. Ο 24χρονος άσος σημείωσε το 2ο του γκολ στο πρωτάθλημα και από τον Γενάρη θα φοράει τη φανέλα της Ενωσης.

Ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στο ματς, χάνοντας ευκαιρίες με τους Μουνίθ και Κιάρτανσον. Ο Βόλος ανέβασε στροφές μετά το ημίωρο, φτάνοντας μια ανάσα από το γκολ στο 39ο λεπτό. Το ωραίο σουτ του Μεθκίδα πέρασε ξυστά από το δοκάρι του Γιαννιώτη.

Αυτή ήταν και η προειδοποιητική… βολή των φιλοξενούμενων, καθώς ένα λεπτό αργότερα πήραν το προβάδισμα. Ο Γιαννιώτης νίκησε σε τετ α τετ τον Μεθκίθα, με τον Ντέλετιτς να στέλνει εξ επαφής την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία των Περιστεριωτών. Ο Ρομπάϊγ έβγαλε τετ α τετ τον Φριτζόνσον με τον Κλέϊμαν όμως ο γκολκίπερ του Βόλου έσωσε την εστία του. Στο 54΄, η ομάδα του Μπράτσου τέλειωσε το ματς. Ο Τσοκάνης βρήκε ωραία τον Φερνάντες, που πλάσαρε υποδειγματικά τον Γιαννιώτη για το 0-2.

Ο Ατρομητος προσπάθησε να μειώσει, με την προσπάθεια του Κλωναρίδη στο 63΄να σταματάει στο δοκάρι του Κλέϊμαν. Ο Βόλος διαχειρίστηκε άριστα το υπόλοιπο του αγώνα, φτάνοντας σε ακόμη μια νίκη.

Ατρόμητος (Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Σουάρεθ, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Γκονζάλεζ, Κούεν (Τζαβίδας 69′),  Μουνίθ (Φριτζόνσον 26′), Κλωναρίδης, Ροτάριου (Ρομπάϊγ 46′), Κιάρτανσον.

Βόλος (Μπράτσος): Κλέϊμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Φερνάντες, Ντέλετιτς (Πίρινεν 73′), Μεθκίδα (Νοκέρ 62′), Οζέγκοβιτς (Κούτσιας 87′).

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024